26-річний тернополянин виявся не лише гурманом, а й крадієм

Поділитися

Бажання юнака покуштувати елітним алкоголем не відповідало його купівельній можливості, але спокуса виявилась сильнішою.
Ретельно ознайомившись із асортиментом магазину, вибір молодика впав на 5-ти зірковий коньяк, ром Captain Morgan і Бехеровку. Проте, 860-ти гривень, аби розрахуватись, у гурмана не виявилось, а от верхній одяг став йому у нагоді. Юнак швиденько почав ховати алкогольні напої під куртку і не лише. Горе-крадій вирішив скористатись доволі оригінальним способом – сховати свою наживу у шкарпетки. Але і така винахідливість не дала йому змогу отримати бажане.
Побачивши підозрілого парубка, продавщиця вирішила не гаючи часу скористатися тривожною кнопкою. За три хвилини на порозі магазину вже були працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області. Правоохоронці швидко позбавили крадія наживи, чим не дали магазину зазнати збитків, та доставили у Тернопільський міський відділ міліції, де вирішується питання про притягнення зловмисника до кримінальної відповідальності.

Тернополяни попрощалися з героєм АТО Віктором Гурняком (відео, фото)

Где найти “идеальную” работу