Богдан Гаврилишин передрікає два важких роки Україні, хоч і без дефолту

Поділитися

Науковець зі світовим визнанням Богдан Гаврилишин у Тернополі вчора спілкувався з молоддю. Зустріч проходила у переповненому залі “Українського дому “Перемога”.  Такого аншлагу не мав жоден політик у нашому місті за всю виборчу кампанію. Наш земляк ділився роздумами про нинішній уряд і нову Верховну Раду, ситуацію на Сході України тощо. На його думку, Україна не зазнає дефолту. Проте два наступні роки будуть надзвичайно важкими.

Як не дивно, міністр молоді і спорту у Гаврилишина викликає симпатію. Автомайданівець, разом із своїм заступником, який знає 7 мов, консультуються у Гаврилишина. Поважає уродженець Коропця й нового економіста, який набирає популярність в Україні, Андрія Новака. навіть більше того, має “гріх” перед ним – не написав рецензію на його першу книжку.

Дуже поганої думки Гаврилишин про першого президента України Леоніда Кравчука. Виявляється, що лише в 1993 році наш земляк переконався, що “хитрий лис” поняття не мав в економіці.

До Тернополя Богдан Гаврилишин приїхав знайти талановиту молодь.

-Хіба міг я, син просто селянина, який мав кілька класів освіти, сподіватися у свій час, у Коропці чи навчаючись у Чорткові, що досягну таких висот, які нині маю за плечима,- запитав зал Гаврилишин. Вірте й ви, що зможете, мрійте і сподівайтеся, і, звісно, докладайте усіх зусиль, щоб ваші мрії стали реальністю,- сказав поважний науковець юним тернопільським студентам.

DSC_0881 DSC_0875 DSC_0870

Велика брехня нардепа Кайди

У Шумську депутатів районної ради залякували бойовики в масках