Дмитро Ярош у Тернополі: без реклами і гриму (відео)

Поділитися

Про те, що “Правий Сектор” йде до Верховної Ради вчора вперше дізналися чимало тернополян, які побачили Дмитра Яроша. Через відсутність реклами на зовнішніх носіях, відсутність інформації в новинах багато краян вважали, що ці хлопці лише воюють. Користувачі соцмереж могли бачити фотозвіти Василя Лабайчука, який балотується у “північному окрузі”, щодо його зустрічей у малочисельних аудиторіях. Про кандидата від “Правого Сектора” по Тернополю – Катерину Бойко- було ну дуже багато питань, які журналіст “ПРО ВСЕ” спробує задати новоспеченому політику вже після виборів, оскільки її кандидатуру зняли на користь кандидата від Самооборони- Народного фронту Івана Ковалика. Чому саме його – Дмитро Ярош прямо не відповів, що не робить йому честі. Мовляв, подзвонив Парубій, попросив взамін на… Детальніше подивіться на відео і робіть висновки.

ПІД ЧАС ЗУСТРІЧІ У БЕРЕЗОЛІ
ПІД ЧАС ЗУСТРІЧІ У БЕРЕЗОЛІ

Знаково, що візит Яроша до Тернополя, його персона зацікавила більше журналістів, ніж мешканців міста. У готелі “Тернопіль”, під час спілкування з пресою, ніде яблуку було впасти. А ось у “Березолі” зал був напів порожній. Чи зможе “Правий Сектор” наздогнати інші партії і подолати 5% бар’єр – невідомо. Дмитро Ярош говорив, що соціологи дають їм вже зараз 4,5-4,8%. Проте, вчора Верховна Рада, руками й тернопільського нардепа Василя Деревляного з “Батьківщини”, не дали можливості воїнам в АТО голосувати, що значно зменшить їхні шанси. Проте, автор цих рядків краще проголосує за цих патріотів Яроша, ніж кабінетних демагогів, які кинули мільйони на рекламу.

Дуже шкода, що служби Яроша надзвичайно слабко працюють на виборах, аналіз, якщо й проводиться, то заднім числом і не має бачення остаточної картинки. Наприклад, його фраза про можливу співпрацю з “Свободою”, яка фактично розграбувала Тернопільщину, шокувала краян у “Березолі”. Якби Ярош знав ситуацію у Тернополі, то…

Проте, віриться, що хоча б мажоритарники, які пройдуть від “Правого Сектору” до парламенту, не дозволять парламенту знищувати українське суспільство і “правосеки” самі не “скурвляться”  й іншим не дадуть.



 

Віктор Гурняк був нашим колегою і другом. І справжнім героєм!

Сезон полювання на хутрових ще не відкритий, проте любителів гострих відчуттів це не турбує