Гриценка “мочать”, бо бояться

Поділитися

Брудні технології за 10 днів до виборів до Верховної Ради досягли апогею. Чорний піар, без жодних доказів, застосовують політструктури, які бояться серйозного конкурента – лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка та його команди, яка йде до парламенту.
– Рейтинги партій у різних опитуваннях коливаються з великою амплітудою – від 4, 5% до 8, 5% – так реально бути не може, – вважає кандидат в народні депутати від партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» Петро Ландяк. – Таким чином намагаються посіяти недовіру симпатикам партії.
За 10 до виборів Президента щодо Анатолія Гриценка застосовували брудні технології про нібито порушення ним – в час перебування на посаді міністра оборони – законодавства при продажу військового госпіталю у Дніпропетровську. Зверніть увагу – вони не мали жодного (!) доказового підґрунтя.
Президентські перегони завершились, прокуратура «забула» про нібито порушення і зупинила подальше розслідування.
– До парламентських виборів залишилось10 днів і через боязнь серйозного конкурента Гриценка знову починають «мочити» – тими ж брудними методами ,- каже Петро Ландяк. – Навіть Віктор Янукович, якого лідер «Громадянської позиції» постійно критикував, цього не робив. Бо розумів, що все – надумані факти. Водночас, тепер це знову женский журнал розпочалось. І, думаю, не без погодження перших осіб держави.
У нас стабільний електорат і думаючі виборці, переконаний Петро Ландяк. Навіть заклики на зразок «Зупинимо війну 25 травня» не спрацювали. У Тернополі Анатолій Гриценко набрав більше 10% і посів друге місце, а в Україні – 6%, враховуючи результат технічного кандидата 0.4% Гриненка А.В.
– Так звані «лідери рейтингів» нас не хочуть бачити у парламенті, бо бояться, – переконаний Петро Ландяк. – Гриценка бояться!

Біля супермаркету “Сільпо”, у Тернополі, постійно грабують автомобілі

Сьогодні буде відкрито поліклінічне відділення у Тернопільському обласному онкодиспансері