Губернатор Тернопільщини зробив нові призначення “під ковдрою”

Поділитися

Вчора, під час колегії Тернопільської облдержадміністрації, голова Олег Сиротюк продемонстрував, що не дотримує свого слова, яке дав 9 березня 20014 року під час представлення своєї команди, обіцяючи працювали прозоро. Тернополяни тоді загули проти однієї кандидатури – Ростислава Левчука, якого рекомендувала партія “Удар Віталія Кличка” на посаду заступника губернатора з гуманітарних питань. Зрозумівши, що людей не так просто обдурити, Сиротюк почав призначати на посади без ЖОДНОГО конкурсу(!), хоча обіцяв проводити конкурси, повідомляти про це у ЗМІ, щоб найдостойніші могли взяти участь і підсилити кадрово команду.

Кажуть, даючи тоді клятву біля Шевченка, Сиротюк бачив перед собою лише дружину, перед якою ледь не заплакав, даючи обіцянку бути “паїнькою”. І саме вона нібито керує областю. Загальновідомо, що при губернаторі приставлена односельчанка першої леді області, яка патронує всю службу і не підпускає до ввіреного їй тіла нікого “лишнього”.

Також відомо, що під дружину губернатора створили новий комунальний заклад, виділили площу. Складається враження, що Сиротюк думає не тією головою, що треба, а всі призначення відбуваються під ковдрою.

Принаймні, у патріотів Тернополя єдине пояснення чому Сиротюк призначив би Євгена Лукавого, який у 2004 році збирав відкріпні зі своїх працівників, їхніх дружин і батьків, аби ті проголосували на президентських виборах 2004 року за Януковича. Про це знає вся область, тільки губернатор ні сном, ні духом.

Кажуть, не було кого призначити, не має фахівців. Джерела “Про все” стверджують, що ніхто так “нав’язливо”  не напрошувався.

Як у Тернополі прикрились Шевченком, щоб представити нову владу (відео)

***

Чому свободівці призначають регіоналів на керівні посади?

***

Знайомтеся, нове обличчя тернопільської влади: сторож губернатора

 

Майдан очима польських фотографів представлять в тернопільському “Бункерімуз”

0

На Дружби, 7 здійснюють капітальний ремонт асфальто-бетонного покриття двору