Переможець теребовлянського виборчого округу очевидний?

Поділитися

Народного депутата Михайла Апостола підтримує найбільший відсоток виборців теребовлянського округу. Про це  свідчать результати недавніх соціологічних досліджень, проведених Соціологічною експертною групою.

Опитування проводилося 2-10 жовтня, всього опитано 5 тисяч респондентів, максимальний розмір похибки становить 0,2%.

На  виборчому окрузі №166 ЦВК зареєструвала 10 кандидатів в депутати Верховної Ради України. Фаворитом перегонів із підтримкою населення у понад 39% став Михайло Апостол. Це не дивно, оскільки експерти помітили у ході дослідження чітко прослідковується його планомірна робота на окрузі.

Знову третє місце, як і на попередніх виборах 2012 року, зайняв Микола Люшняк. Якщо минулого разу він намагався підкорити виборців брендом УДАРу, то цього разу, найімовірніше, відштохнув “лейбою” Блоку Петра Порошенка. 17% підтримки Люшняка свідчать, що його електорат перетік до представника Радикальної партії Ляшка, а кандидат змарнував два роки, не працюючи на окрузі.

Інші кандидати  набирають близько статистичної похибки і загальний сумарний результат у них 9% голосів, що не впливає не результати лідерів рейтингу. Не мають значної підтримки населення на теребовлянському окрузі Володимир Пеляк, висунутий політичною партією «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» і самовисуванці Володимир Ковалишин, Елла Малецька, Андрій Михайлівський, Василь Попко, Василь Гудзюк, Михайло Мацієвський. Це свідчить про те, що громадяни не довіряють самовисуванцям, які вже після парламентських виборів можуть таки стати «партійними».

Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” вирішила переконатися у цьому дослідженні серед власної читацької аудиторії і провели невеличке опитування.

[poll id=”175″]

Як у тернопільському технічному коледжі землю “розбазарювали”

Електоральні настрої населення напередодні виборів (відео)