“Правий Сектор” на Тернопільщині: підсумками виборів задоволені (відео)

Поділитися

 28 жовтня у нібито культурно-діловому центрі “Україна”, а насправді у злочинно занедбаному міською радою комунальному закладі, відбулася прес-конференція “Правого Сектора”.
Лідер Правого Сектору Тернопільщини Василь Лабайчук,  ще один лідер, як зазначено було у прес-релізі “ПС м. Тернополя” – Катерина Бойко, керівник відділу правового забезпечення ПС Тернопільщини – Олег Мартинюк, лідер ПС Чортківщини – Сергій Гусак спробували підвести підсумки виборів до парламенту, аналіз результатів по мажоритарних округах, перспективи розвитку організації,  можлива участь у майбутніх виборах до місцевих рад.
Найфаховіше доповідав  Олег Мартинюк. У цьому можна переконатися на відео, якщо прослухати доповіді. Мартинюк оперував цифрами, аналізував їх. Похвалив Лабайчука, який отримав пристойну підтримку.

Про те, як на попередніх виборах 2012 року їхній  партійний лідер-списочник обслуговував інтереси мажоритарника Клименка проти ударівця Ломаковича не згадували, як і про те, чому Ярош був помічником-консультантом у Наливайченка за підтримку націоналістами ніякого ударівця Петровського також. Мешканцям краю це особливо запам’яталося, оскільки 164 і 165 округи межують. У “збаразько-кременецькому окрузі” ударівець Ломакович був поганим, а у зборівсько-бережанському окрузі ударівець Петровський – ідеал )))

“Правий Сектор” , а точніше його члени партії, не обслуговували  ніяких грошовитих “гавур” на виборах, хлопці чесно воюють на фронті з Росією, Василь Лабайчук та Сергій Гусак округи не зливали, тому й отримали підтримку, яку хочуть достойно втілити у результат на місцевих виборах. Правда, він прийде не так через їхню популістичну риторику ( чого варті лише програмні засади Лабайчука – “енергетична незалежність”, “робочі місця для сільського населення”, “інвестування заробітчанських коштів” – все те, що від них абсолютно не залежить), як через недотримання владою їхніх обіцянок, загострення ситуації на фронті, падінні гривні тощо. Зрозуміло заявив Сергій Гусак, який у Чорткові отримав другий результат, що буде балотуватися на міського голову.

Проте, варто не забувати, що тернополяни вже “натішилися” іншими нібито також націоналістами, які обіцяли у 2009 році “встановлення чесної влади”, вимагати звільнень чиновників, які недбало виконують свої посадові обов’язки, забезпечення області енергією, провести енергетичний аудит області. Насправдіж “покращення якості життя, як йшлося у програмі свободівців, які нині при владі, відбулося лише у Сиротюка, Надала, Бицюри і Хомінця.

Якщо представники “Правого Сектору” не займуться щоденною кропіткою роботою на Тернопільщині, з вирішення елементарних наболілих питань мешканців, а прикриватимуться тим, що їхня партія воює на Сході, то й “парламентські рейтинги” вивітряться так само швидко, як і рейтинг Яроша від Майдану до останніх президентських виборів.

Кузьма Скрябін про українських політиків (відео)

Энергосберегающие лампы: новые возможности для освещения вашего дома