Рейтинг кандидатів по Теребовлянському виборчому окрузі

Поділитися

Народного депутата Михайла Апостола підтримує найбільшие виборців теребовлянського округу. Про це свідчать результати останніх соціологічних досліджень, проведених Соціологічною групою Socpoland Grupe.

На виборчому окрузі №166 ЦВК зареєструвала 10 кандидатів в депутати Верховної Ради України. Лідером перегонів із підтримкою населення у понад 35% став Михайло Апостол. Експерти пояснюють це постійною, планомірною роботою в окрузі. А також активною роботою в окрузі в міжвиборчий період.

На другому місці представник Радикальної партії Ляшка Ігоря Джамана. Експерти пояснюють його рейтинг “новизною обличчя” та активною роботою в окрузі.
В чергове на третьому місці, як і на попередніх виборах 2012 року, знаходиться Микола Люшняк. Експерти вважають, що його теоретичний електорат перетік до представника Радикальної партії Ляшка Ігоря Джамана, через млявість кампанії та погані асоціації з попередніми виборами.

Інші кандидати набирають набирають 9% і менше голосів, через не можливість провести повноцінну кампанію в настільки короткі терміни, повідомляє terebovlia.net.ua

 

Тернопільські комунальники готові до проблем, пов’язаних із ускладненням погодних умов

Сьогодні у Шустера буде цікаво