Такі красиві люди. Кіно для тебе

Поділитися

Кожен вкладає у поняття «красивої людини» щось своє, особисте, потаємне, інтимне, почасти навіть важкоуявне, таке, що знаходиться на межі підсвідомого сприйняття. Після перегляду кінокартини «Такі Красиві люди» залишається враження, що ти це щойно відчув, побачив, торкнувся.
Події розвиваються на фоні приголомшливих осінніх краєвидів Херсонських лиманів та Кримської, ще зовсім недавно рідної, землі. У цей фон настільки гармонійно вплетена сюжетна лінія, що враження від цілісності образів та переживань життєвих ситуацій головних героїв захоплюють повністю. І те, що актори не надто відомі, дещо скуті у грі, другорядні ролі не обтесані, зіграло на руку режисеру. А можливо це було його задумом, адже в сучасному суспільстві такі люди завжди виглядають диваками, котрі захоплюють щирістю почуттів, зворушливістю вчинків, бездоганним почуттям гумору.
Боротьба за кохання, перемога над самотністю – тема настільки розвинена та обіграна в усі часи і серед усіх народів, то чому це кіно варто уваги:
– оригінальність операторської роботи, краса та гармонія внутрішнього та зовнішнього світу людини, бездоганна мова та душевні переживання найвищої проби..
І врешті -решт – це ж наше, українське кіно, яке варто прийти й переглянути у наших кінотеатрах.



490269_1041020
Довідка
“Такі красиві люди” — драматичний фільм. Повнометражний дебют Дмитра Мойсеєва. Прем’єра відбулася 24 жовтня 2013 року на кінофестивалі «Молодість». На широкі екрани драма вийшла 24 вересня цього року в Україні.

«Такі красиві люди» – це історія п’ятьох людей, які втекли від цивілізації й живуть на березі моря. Вони рибалять, влаштовують домашні спектаклі, читають японську літературу. Утім, є дещо, чого бракує у цій ідилії.

Цікаві факти

  • Фільм знімали в Івано-Франківську, Криму (Феодосія, Генічеськ) та Києві.
  • Художнім керівником на зйомках значився Роман Балаян.
  • Фільм повністю профінансувала держава (Держкіно України).
  • Зйомки відбувалися на березі Азовського моря на Арабатській стрілці. Довелося побудувати два будиночки.

Сезон полювання на хутрових ще не відкритий, проте любителів гострих відчуттів це не турбує

У Ланівцях хочуть зробити аферу з асфальтним заводом