У Шумську депутатів районної ради залякували бойовики в масках

Поділитися

Про специфічного голову Шумської районної державної адміністрації Василя Габора читачі інтернет-газети “ПРО ВСЕ” могли дізнатися в замітці Комедія зі звіту голови Шумської райдержадміністрації (відео)

Тоді свободівець вирішив прозвітувати не в Шумську, а в Тернополі.

Цілий серпень всі тернополяни реготали з такої дурної затії колишнього помічника народного депутата України Михайла Головка.

На початку цього тижня, у Шумську, мала відбути сесія районної ради, під час якої депутати хотіли проголосити недовіру неуку Тягнибока. Чому неуку? А як назвати керівника району, який публічно принижує мешканців свого краю?

На засіданні Громадської ради при райдержадміністрації Габор зматюкав присутніх останніми словами. Про це вже знає уся інтелігенція Тернопільщини. Не чув про такий факт чи вдає, що оглух, голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк і його некваліфіковані однопартійці.

Так от, на останнє пленарне засідання Шумської районної ради до зали ввірвались в бронежилетах, в масках-балаклавах на обличчях і навіть зі зброєю кілька десятків осіб. Це були прихильники партії “Свобода”. Молодикам “навішали лапші”, який класний голова Шумської райдержадміністрації, ще й член партії “Свобода”, а всі решта такі погані, тому треба “доброго чиновника” захистити.

Ми не заперечуємо, що значна частина свободівців дійсно патріотично налаштовані, проте відсутність елементарного досвіду і знань роблять їх лише знаряддям, в руках аферистів від політики. У цьому переконулися не раз не лише мешканці Тернопільщини, але й всієї України.

20 лютого цього року 46 депутатів Шумської райради (з 51 присутнього) вже висловлювали недовіру ставленику Януковича. Тодішній очільник району Віктор Садовський втік з регіону у невідомому напрямку. Схоже, ситуація на Шумщині настільки загострилась, що депутати райради хочуть позбутися хамовитого бюрократа.

До редакції нашої газети звернулися депутати Шумської районної ради, які попросили оприлюднити звернення до президента України. Подаємо його в повному обсязі.

unnamed

Богдан Гаврилишин передрікає два важких роки Україні, хоч і без дефолту

Військовослужбовці батальйону “Збруч” голосуватимуть на парламентських виборах на дільницях поблизу несення військової служби