Військовослужбовці батальйону “Збруч” голосуватимуть на парламентських виборах на дільницях поблизу несення військової служби

Поділитися

 

Військовослужбовці батальйону територіальної оборони Тернопільської області “Збруч”, які зараз виконують бойові завдання з охорони та оборони південних рубежів України висловлюватимуть своє волевиявлення на позачергових виборах народних депутатів до Верховної Ради України на виборчих дільницях, які розміщені неподалік несення їхньої військової служби. Про це повідомив заступник командира батальйону тероборони по роботі з особовим складом старший лейтенант Віталій Прокопчук.

— Проблем з голосуванням не повинно бути. Усім військовослужбовцям батальйону буде надана можливість здійснити своє волевиявлення шляхом голосування, — зазначив старший лейтенант Віталій Прокопчук.

Офіцер також наголосив, що відповідні списки особового складу “Збруча” належним чином оформлені та подані у відповідні інстанції.

— Голосуватимуть наші бійці предявляючи на виборчій дільниці військові квитки, як документ, який засвідчує особу, — повідомив заступник командира батальйону тероборони по роботі з особовим складом старший лейтенант Віталій Прокопчук.

Василь Лабай
Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України
Фото автора

У Шумську депутатів районної ради залякували бойовики в масках

Тернопіль засипає першим снігом