Як Олега Тягнибока не пускали на тернопільський телеканал (фото, відео)

Поділитися

Вчора у Тернополі перебував лідер партії “Свобода” Олег Тягнибок. На жаль, виступ його запланували організатори аж на 19 годину. Старенькі люди, які прийшли на зустріч, трохи змерзли, хоч весь захід тривав до години часу. Присутніх з 500 пенсіонерів вразила наявність з пів сотні пустих агітаційних палаток “Свободи”, які розташували по театральному майдану.

– А де поділися агітатори з тих палаток?- перепитав журналіста “ПРО ВСЕ” якийсь здивований літній прихильник партії.

– То вони для масовки поставили, що площа виглядала заповнею,- відповів автор цих рядків.

– Та що ви таке кажете? Певно їх міліція арештувала,- парирував чоловік і побіг слухати Кайду.

Сперечатись ми не стали, бо нам й так було соромно за партію і її лідера, яка колись збирала по 5-7 тисяч учасників мітингів, а тепер зверзла автобусами своїх однопартійців.

Першим слово на мітингу тримав Олексій Кайда. Сказати, що щось мудре говорив – це збрехати. Товк воду у ступі  заїждженими фразами. Благо, не довго. Він надав слово Тягнибоку. Лідер “Свободи” вразив ще більшим примітивізмом і брехнею. Зокрема, що “Свобода” завжди виконує усі передвиборчі програми. Напевно, Тягнибок не в курсі, що передвиборча програма їхньої партії на дострокових виборах 2009 року не виконана у жодному пункті!!! Вже навіть голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк відрікся від неї і обіцянок 2009 року.Про Кайду, як екс-голову обласної ради навіть не згадуємо.

Саме тому, “обійшовши світ брехнею”, свободівці  вчора у Тернополі продемонстрували, що опинились біля розбитого корита.

Звичайно, казати на 100%, що вони нічого не робили, то було б неправдою: вимагали у нардепів-москалів та різних запроданців говорити українською мовою, викидали тушок із зали. Це з великих досягнень )).. Але це настільки мало і непереконливо, що диву даєшся, як лідер партії розповідає про сотні розроблених законопроектів, а українці шоковані бездіяльністю парламенту. І те, що Тягнибок подає, що ніхто з його депутатів “не скурвився”, так це ж нормально. Так і має бути. Але цього явно мало, щоб киваючи на інших, показуючи їхніх зрадників, бути ще раз обраним до парламенту.

Про те, що свободівці “пролітають” списком повз нову Верховну Раду стало зрозуміло, що криміналітет вже не вкладає у них кошти. Свободу “піарять” мажоритарники Кайда і Головко, які встигли щось “урвати”.

Виступивши перед невеличкою групою партійців, ні Кайда, ні Тягнибок навіть не залишились на сцені. А якого дідька там мерзнути, якщо так все зрозуміло. Ще два десятки наївних оточили лідера Свободи під сценою, щось просили, а він лише сумно кивав головою. Навіть прес-секретаря Тягнибок не брав з собою у тур по Тернопільщині. Колись партія Тягнибока оперативно висвітлювала кожен крок лідера на їхньому сайті, а тепер фотокором виступила заступник губернатора Марія Чашка…

На САЙТІ
На САЙТІ “СВОБОДИ” ВЖЕ НАВІТЬ НЕ АНОНСУЮТЬ ПРО ПРИЇЗДИ ТЯГНИБОКА, НЕ ТЕ, ЩОБ ПИСАТИ РЕПОРТАЖІ. ТАК БИ МОВИТИ, “ПРИЇХАЛА” СВОБОДА. ОСТАННЯ НОВИНА – ЗА 12 ЖОВТНЯ

Сьогодні, 20 жовтня, на їхньому веб-ресурсі навіть анонсу не розміщено, що Тягнибок приїде, навіть кількох коротеньких рядочків, що робив лідер партії в районах Тернопільщини. Мажоритарникам Кайді і Головку це не потрібно, бо ще на старій хвилі, ймовірно “проскочать”…

Після усіх виступів, з Тягнибоком пофоткались однопартійці і він пішов на телеканал Сергія Надала – ІНТБ. Самого мера на площі не було. Чи то дійсно він конфліктує з рештою тягнибоківців, чи був зайнятий – невідомо. Ошивався поруч зі сценою лише секретар Ігор Турський. Під кінцівку заходу прибіг Олег Сиротюк з Леонідом Бицюрою. Вони провели темними вулицями Тернополя свого партбоса до євроринку. Проте, далі виявся конфуз. Ніхто з партійців не здогадався прийти завчасно і відкрити двері телеканалу, чи попередити, що “ЙДУТЬ” і за 5 хвилин будуть.

Тому весь центр кільканадцять хвилин вглядався в Тягнибока, який з губернатором мерз під “дитячим світом” біля “бурячка” )))

Дотепний тернополянин, який проходив поруч, підколов партійців: “Не пускає вас злодюга-мер на свій канал? Вибрикує? Демонструє, хто в реальний господар?”. Ошелешені рядові партійці навіть не знайшлися, що відповісти. Керівники тих слів не чули, бо “рєшали по телефонах”, як би то швидше черговий відкрив двері на телеканал, бо дуже вже було холодно )))

Про те, що Тягнибок даремно мерз під ІНТБ зі своїм напрасованим костюмом, йому, напевно, ніхто й не сказав.

На сайті каналу мера, його онлайн переглядало аж двоє глядачів (див. скріншот).






ПОРОЖНІЙ МАЙДАН ШОКУВАВ ТЯГНИБОКА І ВСІХ ПЕРЕХОЖИХ
ПОРОЖНІЙ МАЙДАН ШОКУВАВ ТЯГНИБОКА І ВСІХ ПЕРЕХОЖИХ

tagnybuk_02

МОЖНА БУЛО ЗРОБИТИ ПАРТІЙНУ ПЕРЕКЛИЧКУ
МОЖНА БУЛО ЗРОБИТИ ПАРТІЙНУ ПЕРЕКЛИЧКУ
ПОСЛУХАТИ ТЯГНИБОКА ПРИЙШЛИ ОДНІ ПЕНСІОНЕРИ
ПОСЛУХАТИ ТЯГНИБОКА ПРИЙШЛИ ОДНІ ПЕНСІОНЕРИ

tagnybuk_06

ЗАСТУПНИК ГУБЕРНАТОРА МАРІЯ ЧАШКА БУЛА ЗА ФОТОКОРА
ЗАСТУПНИК ГУБЕРНАТОРА МАРІЯ ЧАШКА БУЛА ЗА ФОТОКОРА

tagnybuk_08
tagnybuk_09

ХВАЛИВ ТЯГНИБОК МИХАЙЛА ГОЛОВКА. ПРО ГУСЯТИНСЬКО-ВАСИЛЬКІВСЬКІ
ХВАЛИВ ТЯГНИБОК МИХАЙЛА ГОЛОВКА. ПРО ГУСЯТИНСЬКО-ВАСИЛЬКІВСЬКІ “ПОДВИГИ” У ГУТИ НЕ ЗГАДУВАВ
ГОЛОВКО ГОТОВИЙ БУВ СТАНЦЮВАТИ НА РАДОЩАХ, ЩО ЙОГО ПОХВАЛИЛИ
ГОЛОВКО ГОТОВИЙ БУВ СТАНЦЮВАТИ НА РАДОЩАХ, ЩО ЙОГО ПОХВАЛИЛИ
ПОСПІЛКУВАВШИСЬ ЗІ СЦЕНИ ХВИЛИН 20, ТЯГНИБОК ЗРОЗУМІВ, ЩО МАРНУЄ СВІЙ ЧАС, БО НА МАЙДАНІ ФАКТИЧНО КРІМ ОДНОПАРТІЙЦІВ, НІКОГО НЕ МАЄ
ПОСПІЛКУВАВШИСЬ ЗІ СЦЕНИ ХВИЛИН 20, ТЯГНИБОК ЗРОЗУМІВ, ЩО МАРНУЄ СВІЙ ЧАС, БО НА МАЙДАНІ ФАКТИЧНО КРІМ ОДНОПАРТІЙЦІВ, НІКОГО НЕ МАЄ

tagnybuk_13

ОДНОПАРТІЙЦІ ТЯГНИБОКА З РАЙОНІВ
ОДНОПАРТІЙЦІ ТЯГНИБОКА З РАЙОНІВ

tagnybuk_15

ОТАРА ТЯГНИБОКА. ПРИБЛИЖЕНІ
ОТАРА ТЯГНИБОКА. ПРИБЛИЖЕНІ “БАРАНИ”
СУПРОВІД НА ПРЯМИЙ ЕФІР ІНТБ
СУПРОВІД НА ПРЯМИЙ ЕФІР ІНТБ

tagnybuk_18

tagnybuk_23

tagnybuk_22

tagnybuk_21

tagnybuk_20

tagnybuk_19

tagnybuk_26

tagnybuk_25

tagnybuk_24

МІСІЮ ВИКОНАНО ))
МІСІЮ ВИКОНАНО ))
А РАЙОННІ ТЯГНИБОКІВЦІ ПІД КОНТРОЛЕМ ПОГРУЗИЛИ
А РАЙОННІ ТЯГНИБОКІВЦІ ПІД КОНТРОЛЕМ ПОГРУЗИЛИ “МАКУЛАТУРУ-ГАЗЕТИ” І ПОЇХАЛИ ДОДОМУ
А ТИ ЧАСОМ  ЕФІР ТЯГНИБОКА СЛУХАЛИ ТО 2, ТО 3 КОРИСТУВАЧІВ ІНТЕРНЕТУ
А ТИ ЧАСОМ ЕФІР ТЯГНИБОКА СЛУХАЛИ ТО 2, ТО 3 КОРИСТУВАЧІВ ІНТЕРНЕТУ

tagn2

tagn3

Утеодин з Майклом Щуром (відео)

Тернопільські фотографи зафіксували оборонні споруди Першої світової