До вшанування пам’яті жертв Голодомору на Тернопільщині активно долучилася СБУ

Поділитися

Традиційно у четверту суботу листопада Україна та світова спільнота вшановують річницю Голодомору 1932-33 років. Цьогоріч національні пам’ятні заходи відбулись під гаслом “Голодом вбивали нашу свободу. Непідкорені у 33-му – непереможні сьогодні!».

Особливістю цьогорічного вшанування стало об’єднання громадськості та представників влади.

Щорічно у пам’ять про загиблих під час геноциду Управління Служби безпеки України в Тернопільській області проводить зібрання-реквієм з вшанування жертв Голодомору.

Важливо пам’ятати цю трагедію українського народу, щоб в майбутньому ніколи не допустити повторення цих страшних подій. Ми вшановуємо всіх тих, хто невинно прийняв смерть хвилиною мовчання і спільною молитвою за упокій їхніх душ. Треба продовжувати відкривати жахливі факти трагічної історії, бо якщо не шануємо минулого, не матимемо майбутнього, – такий лейтмотив цьогорічного зібрання-реквієму в обласному управлінні СБУ.

На відзначення роковин Голодомору 1932-33 років в Україні співробітники УСБУ в області активно долучилися до заходів, організованих обласною та районними державними адміністраціями, міськими радами, покладання вінків та букетів із житніх колосків до Пам’ятника жертвам політичних репресій.

22 листопада особовий склад Управління вшанував пам’ять жертв геноциду українського народу хвилиною мовчання та взяв участь у щорічній загальноукраїнській акції “Запали свічку пам’яті”.

Прес-група УСБ України в Тернопільській області

У Тернополян просять кілька доларів на бус для солдат АТО

Як трусило в Одесі (відео)