Коли своєї сумки мало

Поділитися

«Мене пограбували, пограбували серед білого дня»,- саме таке повідомлення надійшло по лінії «102» від пенсіонерки мікрорайону «Дружба». Для з’ясування обставин було негайно направлено наряд групи затримання Управління Державної служби охорони.
Прибувши на місце пригоди, правоохоронці почали розпитувати подробиці обставин. Як з’ясувалось: пенсіонерка поверталась з магазину, коло будинку зустріла подругу, вони присіли на лавку і заговорились, а коли зібрались повертатись додому побачили, що сумки нема. Через розпач 67-річна жінка губилась в думках і здогадах, хто ж міг поцупити її речі, але потім згадала, що коли вона розмовляла із подругою, повз них проходила її сусідка. Так як коло підозрюваних замикалось лиш на ній, міліціонери на гаючи часу попрямували до квартири сусідки, на яку вказувала потерпіла.
Сусідкою виявилась 27-річна тернополянка, яка ніяк не очікувала побачити на порозі своєї квартири правоохоронців. Налякана юначка опору працівникам міліції не чинила. Огляд квартири був успішним . Знайдену сумку де були продукти харчування, мобільний телефон і гаманець повернуто пенсіонерці, а горе-крадійку доставлено в Тернопільський міський відділ міліції.
Нині триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чинне законодавство за подібні дії передбачає накладення штрафних санкцій, громадські або виправні роботи, піврічний арешт чи позбавлення волі строком до трьох років.

У Тернополі вкрали “Тарасову вербу”

Домофон чи двері з кодовим замком, що вибрати?