Похресниця Тягнибока отримала громадянство Грузії?

Поділитися

Депутат Тернопільської обласної ради, похресниця Олега Тягнибока і його однопартійка Софія Гусак оприлюднила у Фейсбуці інформацію, що вона тепер громадянка Грузії. Юна політик не повідомила своїх мотивів зміни громадянства. У коментарях друзі дівчини здивовано перепитали, чи знає вона, що подвійне громадянство заборонене законодавством України. Дехто з дописувачі припускає думку, що Софія вийшла там заміж. На інших фото можна побачити поруч з Софією, яка працює начальник патронатної служби у Тернопільській обласній раді, одіозного першого заступника голови Тернопільської облради Сергія Тарашевського. Самого голови обради Хомінця Василя на знимках не має. Панна Софія розповіла, що поїхала з офіційним візитом за власний кошт. Правда, скільки коштує така поїздка – не розповіла. Яким чином до офіційної делегації потрапила рідна сестра Сергія Тарашевського – Ірина – невідомо. Відомо інше, що пані Тарашевська хочуть відкрити у Тернополі грузинський ресторан. В обласній раді щодо делегації в Грузію лише хіхікають, але кажуть, що “свічку не тримали”.

В коментарі для “Про все” Софія Гусак повідомила, що фото з грузинським паспортом – це нібито жарт.

Дивно, що запис був без смайликів чи інших натяків на “прикольність”. gysak

Офіційний візит носив характер розважального? ))
Офіційний візит носив характер розважального? ))
Меню: чим пригощалися наші чиновники
Меню: чим пригощалися наші чиновники
Прекрасний настрій, сонячна погода і надзвичайно щирі люди. Батумі — разом із Ira Tarashevska у Батумский ботанический сад повідомляє у Фейсбуці чиновниця з партії Свобода
Прекрасний настрій, сонячна погода і надзвичайно щирі люди. Батумі
— разом із Ira Tarashevska у Батумский ботанический сад повідомляє у Фейсбуці чиновниця з партії Свобода
Нібито офіційна зустріч в Верховній Раді Автономної Республіки Аджарія
Нібито офіційна зустріч в Верховній Раді Автономної Республіки Аджарія
Добре, що Ірина Тарашевська поїхала в офіційній делегації після Хеловіну, а не
Добре, що Ірина Тарашевська поїхала в офіційній делегації після Хеловіну, а не “до” )))
Як поділили крісло згодом - не повідомляли у соцмережі. Як і те, чому втік зі свого офіційного сідала грузинський посадовець ))
Як поділили крісло згодом – не повідомляли у соцмережі. Як і те, чому втік зі свого офіційного сідала грузинський посадовець ))

“Четверті сутки в дорозі, політ нормальний”,- прокоментувала своє фото депутат племінниця Тягнибока з під готелю Адмірал в Батумі. Вартість номерів у 40-місному готелі від 1260 гривень за добу

0

Волонтер Вільма Валюкєвічене: «Моя душа більше в Україні, ніж у Литві»

0

У Тернополі розказали про можливості адаптації дитини з аутизмом