Тривають пошукові роботи втопленика на водоймі села Горішній Івачів

Поділитися

Тривають пошукові роботи на водоймі села Горішній Івачів Зборівського району. Рятувальники, співробітники УТМР та водолази Бережанської водолазно-рятувальної станції обстежують водойму села в пошуках зниклого безвісті громадянина Ф., 1965 року народження, жителя села Малашівці.

Встановлено, що у ніч з 14 на 15 листопада чоловік на човні займався виловом риби рибальськими сітками в ставі села Горішній Івачів Зборівський району. Разом з ним у човні перебував й громадянин Б., 1949 року народження, тіло якого 15.11.2014 близько 9:00 вивявили у водоймі місцеві мешканці. Попередня причина смерті – утоплення.

Станом на 13:00 17.11.2014 зниклого не знайдено. Внаслідок несприятливих погодних умов, сильного вітру та великої хвилі водолази під воду не занурювались. Всього до пошуків залучено 30 чоловік особового складу, понад 20 волонтерів з числа місцевого населення, 14 човнів та 3 одиниці спеціальної техніки. На місці події працює мобільна оперативна група Управління ДСНС України у Тернопільській області на чолі з заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким. Пошуки продовжуються.

На Кременеччині втопився чоловік

Як чиновники Тернопільської обласної ради хочуть знищити комунальні аптеки