У центрі Тернополя відкривається новий ресторан “Балагур”

Поділитися

Погляди тернополян давно були прикуті до закладу у центрі міста під назвою «Балагур», приваблюючий зовнішнім виглядом, особливо вечірньою грайливою підсвіткою.  19 листопада 2014 року, власник ресторану і його молода команда, вперше запросили на прес-конференцію журналістів для ознайомлення із закладом : інтер’єром, кухнею та , звичайно, планами організації цікавого, активного та, головне, хорошого відпочинку.
“Балагур” складається з верхнього залу , де можна зайти випити ароматної кави або ж чаю, та замовити будь яку страву до смаку, з 9 до 23 години. Нижній зал – святковий, вечірній , котрий буде працювати із 12 години, де можна відсвяткувати корпоративи, святкові події, тобто посиденьки на довший відрізок часу. У залах, в очікуванні відвідувачів, розміщені столи і стільці із натурального дерева. Кухня обладнана за європейським взірцем, де відвідувачі будуть мати можливість, при бажанні, спостерігати процес приготування замовленої страви: через відеокамери у VIP кабінках та через велике скляне вікно біля барної стійки, що привертає увагу відвідувачів.
Шеф-кухар з Вінниці, який пройшов навчання у столиці, задовольнить смаки гурманів страв української, італійської та французької кухонь. Але у закладі все ж перевага буде надаватись українському меню.  За ціновою категорією страви будуть відноситись до середнього рівня, а фірмові – вище середнього.
Журналісти першими дегустували оригінальні рецепти, яких не подають в інших закладах Тернополя. Для прикладу: були вареники із вишнями в киселі із збитими вершками.
Під час зустрічі з пресою власник закладу розповів, про народження назви під час перегляду словника, де йому сподобалось слово “балагур” та його значення: веселун.
Метою команди “Балагуру” є бажання створити щось нове: поєднати хорошу якісну кухню із певною цікавою програмою для відвідувачів. В їхньому розумінні – це різноманіття розваг, наприклад, гра на інструменті, виступ ілюзіоністів або розважальне шоу до певного свята. Ці задуми будуть реалізовані для того, щоб зробити заклад цікавим. Команда співпрацює із талановитим майстром по дизайну, для вдосконалення оформлення інтер’єру закладу на будь-яке свято, за бажанням гостей.
«Я вірю і впевнена, що гості які прийдуть, будуть здивовані сервісом, якістю і відношенням. Ми хочемо пропагувати дружні відносини з гостем, хочемо задовольняти всі його бажання» , – говорить організатор команди закладу пані Оля.
Відкриття «Балагуру» планується 26 листопада. Для клієнтів будуть діяти приємні знижки до 17 грудня на всі страви – 50% .

Мархоцька Анастасія

“Супер Арбалет”: товары для настоящих мужчин

Оцінка ситуації на Сході та зовнішньополітичні орієнтації українців