Під Щастям загинули двоє бійців “Айдара”, ще 3 поранено

Поділитися

Учора під Щастям потрапили в засідку і загинули двоє бійців “Айдара”, ще троє поранено. Про це УНН повідомив  комбат “Айдара”, нардеп від “Радикальної партії” Сергій Мельничук.

“Загинуло двоє, поранено троє бійців. Була засідка. Наразі триває розслідування”, – заявив С.Мельничук

Диверсійна група бойовиків напала на бійців батальйону «Айдар», які охороняли лікарню в місті Щастя. Про це повідомив активіст волонтерського руху та керівник групи «Армія SOS» Юрій Касьянов.«Диверсанти напали на бійців «Айдара», охороняють лікарню в Щастя. У нас троє загиблих, двоє поранених. Бандити – їх було п’ятеро – знищені», – написав він у Фейсбуці.

Крім того він додав, що терористи увірвалися на територію лікарні на санітарному автомобілі, який вони викрали в сусідньому районі, убивши лікарів.

«Трагедія… Сьогодні від диверсії сепаратистів загинуло двоє наших товаришів та знатних бойовиків Динаміт та Сашка Рижий. Ось відео, де ще після першого поранення Динаміт дає інтерв’ю. Коли він ледь одужав, одразу повернувся до батальйону. Але йому, та його побратиму на жаль не довелося пережити цю війну. Вічна пам’ять цим героям», – повідомив батальйон «Айдар» у Фейсбуці.

Чого потребує земельна реформа в Україні?

У Тернополі нове місце для побачень (фото)