Піонера акції “Дай копняка регіоналам” приєднали до акції “Сміттєвий бак-челендж”

Поділитися

Колишній директор тернопільського училища (ТВПУ №4 імені Паращука ) Павло Федик, який якимось дивом в Апеляційному суді повернув посаду директора в тому ж ПТУ, не сподівався, що потрапить у сміттєвий бак, а не в крісло керівника.

Нагадаємо, ще 28 серпня 2012 року на віче “Вибір патріотів” без запрошення з’явився один з головних регіоналів Тернопільщини Павло Федик.  Він поводив себе неадекватно, провокував конфлікти, ображав національну та особисту гідність присутніх”, – розповів Андрій Левус. “Врешті решт, він спробував підкрастися до трибуни. Саме тому мені довелося в єдиний доступний для нього спосіб показати йому напрямок руху та задати необхідного імпульсу”, – додав пан Андрій.

У жовтні цього року пан Федик прославився на весь Схід України. Скандальний чоловік підійшов до агітаційної палатки і почав погрожувати, що може розстріляти агітаторів. Чому? На його думку, палатка стоїть незаконно.

Потім Павло Федик намагався відбрехатися

Сьогодні пана Федика не тільки кинули до сміттєвого баку, але й закидали сніжками, щоб він чіткіше усвідомив, що громадськість його не сприймає.

Відео: 20 хвилин

Логістичний центр допомоги бійцям АТО шукає тепле приміщення

Игровой автомат «Пират»