Тернопільські політехніки передали бійцям АТО маскувальну сітку

Поділитися

Упродовж двох місяців студенти та працівники електромехнічного факультету та факультету управління та бізнесу у виробництві Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя плели маскувальну сітку для бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль». Політехніки справились із завданням і до Дня святого Миколая підготували бійцям подарунки.

19 грудня в навчальному корпусі №7 ТНТУ ім.І.Пулюя відбулася зустріч студентів і працівників університету із помічником командира батальйону з матеріального забезпечення Дмитром Гайтком та бійцем Русланом. Під час зустрічі воїнам було передано маскувальну сітку загальною площею 450 кв.м. та два прапори, на яких написали побажання студенти технічного вишу та школярі Тернопільської обласної експериментальної школи мистецтв імені Ігоря Герети.

В ході зустрічі бійці розповіли присутнім про ситуацію в зоні АТО, умови несення військової служби та виконання бойових завдань. Відповідаючи на численні запитання студентів, вони зазначили, важливим є те, що українські солдати ведуть спілкування із мирним населенням Сходу, всіляко допомагають місцевим жителям, останні все більше відповідають взаємністю і братерством і це об’єднує. Багато говорили про патріотизм.

Помічник командира батальйону ПСМОП «Тернопіль» Дмитро Гайтко подякував студентам та працівникам університету за підтримку і теплі слова, а також за власноруч сплетену сітку, яка є дуже важливим елементом захисту. Таке накриття неодмінно допоможе нашим хлопцям і на блокпостах, і під час маскування техніки.

Всеукраїнський турнір з кікбоксингу в Тернополі до Дня Святого Миколая

Урочисті Різдвяні Богослужіння з Ватикану наживо на Першому Національному