У Тернополі оновили спортивний майданчик

Поділитися

Ми вже повідомляли, що цього року за сприяння міської ради у Тернополі оновили два спортивні майданчики – на вул. Київській та на вул. Вербицького. Крім вказаних реконструювали також майданчик, що знаходиться поблизу будинків, що на Чалдаєва, 1-3. Працівники ПП «Комфорт Еко Сервіс» замінили металеву стару сітку на спецсітку для спортивних майданчиків та пофарбували у зелений колір каркаси огорожі майданчика, попередньо здійснивши зварювальні роботи та очистивши їх від іржі.

–          Для зручності тернополян зроблено три входи на спортивний майданчик. – розповідає Ігор Кравець, директор ТОВ «КомЕнергоТернопіль», – Раніше вхід був один, і тому сітку постійно намагалися розірвати, щоб зайти у «зручному» місці. Тепер ця проблема вирішена, а для того, щоб тернополяни краще бачили входи – їх пофарбували у патріотичні кольори. Оскільки асфальтне покриття майданчика перебуває у хорошому стані, його не змінювали. На існуючому покритті нанесли розмітку під волейбольний та футбольний майданчики,  та для гри у міні-футбол.  Займатися на майданчику зможуть і турнікмени, адже для них облаштують перекладину. Щоправда, її на прохання спортсменів винесуть за межі майданчика.

 

Благоустрій прилеглої території та відновлення сходів неподалік від майданчика, за словами Ігоря Кравця, буде здійснено у рамках двомісячника благоустрою весною 2015 року. Тоді ж встановлять лавку та металеві вішаки для одягу,  а також урни для сміття на території майданчика.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Кризис сотрет в порошок

Бютосвободівці Теребовлі сунуть на посаду головного лікаря районної лікарні “патентованого” регіонала Некеруя