Українські біатлоністи виступлять у трьох гонках

Поділитися

Завтра українські біатлоністи виступлять у трьох гонках, які відбудуться в рамках третіх етапів Кубка світу в словенській Поклюці і Кубка IBU в австрійському Обертіллаху, передає УНН з посиланням на прес-службу ФБУ.

У другий день стартів у Словенії 103 чоловіки-біатлоністи виступлять у спринтерській гонці. Вона розпочнеться о 15:30. Українці побіжать під такими номерами: 17 – Артем Прима, 32 – Сергій Семенов, 40 – Дмитро Підручний, 67 – Олександр Жирний, 84 – Артем Тищенко.

Нагадаємо, що сьогоднішній жіночий спринт у Поклюці виявився вдалим для нашої Валентини Семеренко, котра фінішувала третьою слідом за чешкою Габріелою Соукаловою та італійкою Доротеєю Вірер і, таким чином, вже втретє від початку сезону потрапила на подіум і зберегла третю позицію в індивідуальному заліку Кубка світу.

На старт спринтерських гонок вийдуть у п’ятницю чоловіки та жінки і в Австрії. Першими о 10:30 виявлятимуть переможця чоловіки, а претендентів на нагороди буде 131. Склад збірної України по номерах: 33 – Віталій Кільчицький, 77 – Володимир Семаков, 101 – Дмитро Русинов, 113 – Руслан Ткаленко.

Жінки у кількості 101 учасниці почнуть перегони о 13:30. З наших виступатимуть: 2 – Ірина Варвинець, 6 – Анастасія Меркушина, 35 – Юлія Журавок, 72 – Алла Гіленко, 93 – Христина Литвиненко.

Одного міліціонера розстріляли у власному авто, іншого у квартирі

Всеукраїнський турнір з кікбоксингу в Тернополі до Дня Святого Миколая