Кременецька люстрація: правда з перших уст (відео)

Поділитися

Про люстраційні процеси на Кременеччині знає не лише вся Тернопільщина, але й Україна. Чи не вперше за всю “смітникову люстрацію” в Україні , до урни потрапили місцеві судді. Це викликало небачений ажіотаж серед нібито правоохоронців (як ми називаємо людей в пагонах).

Декількох активістів міліціонери хочуть притягнути до відповідальності.

Завтра о 12 годині з цього питання у Тернопільському міжрайонному суді відбудеться судове засідання.

kremСьогодні ж кременецькі активісти “Народної ради” разом з представниками “Правого Сектору”, тернопільськими громдіячами поспілкувались з в.о. голови Тернопільської ОДА Іваном Крисаком. До розмови підключився і тимчасовий керівник обласної міліції Богомол. Останньому дісталося на горіхи 80% всіх звинувачень. І треба сказати, що це справедливо за роки беззаконня. Гріхів у правоохоронців назбиралось навіть після Майдану. Богомол обіцяв розібратися і вчинити по закону. Активісти не дуже вірили. Іван Крисак діяв як психотерапев. Він уважно вислухав кожного, хто мав що сказати. Всі наболілі питання записав. Обіцяв розібратися. Більше того, якщо у активістів будуть ще проблемні питання, він готовий з ними зустрічатися й надалі.

Як усе відбувалося – ми виставляє відеозапис, щоб громадські діячі інших районів області могли порівняти проблемами, знайти для себе успішні рецепти вирішення аналогічних проблем.













Як у Кременці суддів і прокурорів люстрували (фото)

***

У Кременці вибухне новий Майдан?

***

Правий сектор підтримав “кременецьку люстрацію”

 

Відкритий лист Збаразького міського голови Полікровського Р.С. до депутатів Збаразької міської ради

Міліціонер з Бучача, який побив жінку і сфальшував справу проти її сина, почав “відбілюватись”?