Мер Тернополя виділить мільярд гривень на свою виборчу кампанію

Поділитися

Завтра у Тернополі відбудеться засідання двох сесій- міської та обласної. На обох зібраннях депутатів планують прийняти бюджети. Різниця лише в тому, що народні обранці-свободівці затверджують фактично кошторис на виборчу кампанію Сергія Надала. Виборчий піар Надала обійдеться краянам у 1 мільярд гривень. Не менше, а може й більше “захапають” депутати обласної ради. Свободівці під проводом Василя Хомінця виділяють 350 тисяч гривень на ліквідацію тернопільського аеропорту. Саме так проговорився на громадських бюджетних слуханнях керівник найвищого самоврядного органу. Правда, тут же він почав пояснювати, що про зникнення аеропорту не йдеться. Присутня громадськість у залі зрозуміла, що члени партії Тягнибока “кинули око” на землю аеропорту, а це понад 144 гектари!

Якщо свободівцям вдасться втілити задумане, то соціологічне опитування про те, що “свобода” не прохідна ні в обласну раду, ні міську – підтвердиться. “Натішились” тернополяни сповна (((

Надалівці “пилятимуть” бюджет з 9 ранку, а кайдо-хомінці – із 13 години.

***

Орієнтовний порядок денний 55-ї сесії міської ради, що відбудеться 27 січня 2015 року.

Перелік питань, що стосуються будівництва, благоустрою, реконструкцій:

1. Про внесення змін до Програми оновлення містобудівної документації та створення містобудівного кадастру на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням міської ради від 16.12.2011 р. №6/16/11. Доповідає. В Бесага.

4. Про затвердження Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Тернополя на 2015-2016 роки. Доповідає М. Лесів.

27. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 0,3675 га за адресою вул. Шептицького комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради. Доповідає В. Кібляр.

28. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. О.Довженка (гр. Бера В.В. та інші). Доповідає В. Кібляр.

30. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2791 га за адресою вул. С.Будного у власність шляхом продажу через аукціон для будівництва та обслуговування виставково-торгово-офісних приміщень. Доповідає В. Кібляр.

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7547 га під будівництво та обслуговування церкви за адресою вул.15 Квітня релігійній громаді «Парафія Святого Архистратига Михаїла» міста Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ. Доповідає В. Кібляр.

58. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Текстильна (гр. Бліндар Г.Й. та інші). Доповідає В. Кібляр.

70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,28 га для будівництва та обслуговування храму за адресою бульвар П.Куліша релігійній громаді «Парафія Преображення Господнього» м. Тернополя Тернопільсько-Бучацької єпархії УПЦ Київського патріархату. Доповідає В. Кібляр.

78. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька у власність шляхом продажу через аукціон. Доповідає В. Кібляр.

83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0100 га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктом торгово-побутового призначення «вул. В.Великого» за адресою вул. Генерала М.Тарнавського (від центру) відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради. Доповідає В. Кібляр.

95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 1,90342 га за адресою Підволочиське шосе. Доповідає В. Кібляр.

100. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею до 0,01 га у власність для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Білогірська. Доповідає В. Кібляр.

105. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового використання площею 0,25 га для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Сахарова ФО-П Городецькому Я.Я. Доповідає В. Кібляр.

131. Про продаж права оренди на земельних торгах у формі аукціону земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,10 га за адресою вул. С.Будного. Доповідає В. Кібляр.

133. Про продаж на аукціоні права оренди на земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 1,2366 га за адресою вул. Підволочиське шосе. Доповідає В. Кібляр.

134. Про продаж на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 1,8 га за адресою вул. Підволочиське шосе. Доповідає В. Кібляр.

У супермаркеті “Сільпо” в Тернополі водяться таргани (відео)

Відкритий лист Збаразького міського голови Полікровського Р.С. до депутатів Збаразької міської ради