Тарас Пастух: “Щоб розуміти потреби армії, нардепам потрібно спілкуватися з бійцями на бойових позиціях, а не читати генеральські звіти”

Поділитися
 
Цими вихідними народні депутати з фракції “Об’єднання “Самопоміч” Тарас Пастух та Роман Семенуха та віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд відвідали Донбас. Зокрема взяли участь у робочій нараді Донецької ОДА, щодо забезпечення життєдіяльності регіону. Крім того відвідали частини Збройних сил України на їх бойових позиціях в районі м. Дебальцеве. Під час перебування мали змогу поспілкуватися з рядовими бійцями та бойовими командирами, побачити реальний стан забезпечення армії.
 
“Щоб зрозуміти потреби армії та реальний стан її забезпечення, кожен народний депутат має відвідати зону АТО та поспілкуватися з рядовими бійцями на їх бойових позиціях. Те що ми читаємо в генеральських звітах кардинально різниться з реальною ситуацією. Тільки тоді, ми у стінах парламенту зможемо консолідовано підтримати наших хлопців та разом здолати агресора” – прокоментував Тарас Пастух.
 
Нагадаємо, до обрання народним депутатом від Тернополя Тарас Пастух був добровольцем 128-ї гірсько-піхотної бригади ЗСУ.
Прес-служба народного депутата України Тараса Пастуха

Для потреб бійців АТО відправлено 7 тонн лісу з Тернопільщини

Як вийти на ринки Європейського Союзу?