Як тимчасовий керівник тернопільської міліції Богомол намагався побавитись в каліграфа

Поділитися

Колишній нардеп-регіонал Олійник, який був одним із авторів сумнозвісних законів “16 січня”, на закиди людей про незаконно прийняті варятські закони,  радив подавати в суд і їх оскаржувати. На маячню Олійника вдало відреагував журналіст Роман Скрипін, продемонструвавши йому один із 10 своїх пальців ))

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС в Тернопільській області Олександр Богомол вчора намагався відповісти тернопільським журналістам на чимало питань, які виникають у громади області щодо дій правоохоронці. Пальці Богомолу ніхто з журналістів не демонстрував, але стало зрозуміло, що “День гніву” нічого так і не навчив нинішнього керівника міліції.

Намагався начальник “розставити” усі точки над “і”. Розпочав Богомол здалеку, показуючи міліцію у позитивному світлі.

Спочатку торкнулися жахливого вбивства у Теребовлі, яке розкрили тернопільські міліціонери. Хоча було зрозуміло усім, що найбільше “пекли” міліціонерам теми люстрації в Кременці і Автомайдану. Про те, цих тем торкнулися аж наприкінці прес-конференції. Переказувати міліцейську фабулу не має сенсу, оскільки варто оцінити пряму мову пана Богомола.






Тернопільський “Автомайдан” пробачати злочини не збирається

***

Люстрація по-кременецьки (відео)

***

Усім тернопільським міліціонерам, які мають коханок, настане розплата

Допрем’єрний показ фільму “Kingsman: Секретна служба” приємно вразив

За які гріхи у Тернополі будуть люструвати міліціонерів, прокурорів та суддів?