Кадри вирішують все: комедія під час представлення керівника міліції Тернопільщини

Поділитися

9231032XYIKeX8За рік керування МВС України паном Аваковим та його заступником Чоботарьом зміни керівників обласних управлінь міліції пройшли вже по декілька разів. По яким же критеріям призначаються ті чи інші керівники міліції?

Після Революції Гіжності українці були впевнені, що кадрова політика в Державі буде формуватися на професійних, патріотичних та некорумпованих людях, які не були пов’язані з режимом януковича. На жаль, ми всі помилилися і нова влада наступає на ті ж граблі, що і попередники, так як основним критерієм кадрової політики залишається те ж саме: платоспроможність того чи іншого кандидата.

Декілька днів тому відбулись чергові призначення в декількох областях: Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій. В Тернопільській області за рік в обласному управлінні міліції призначений вже другий керівник – полковник міліції Богомол О.М. Так само, як і полковник Облещук, який декілька місяців назад був звільнений, обидвоє вони при режимі януковича займали керівні посади в органах внутрішніх справ. Як же закон про люстрацію? Чи він діє вибірково?

Доречі, пан Богомол всю кар’єру в міліції пропрацював лише на слідчій роботі. А його представлення перед особовим складом Тернопільської міліції, яке провів заступник міністра Руденко О.О., окрім як посміховиськом назвати не можна.

По-перше, при представленні не запросили жодного керівника області, чи силових відомств. Також були відсутні представники засобів масової інформації. По-друге, сам процес представлення тривав рівно одну хвилину, за яку замміністра зачитав наказ міністра щодо призначення Богомола та попрощався з особовим складом.

Невже не було часу заступнику міністра проінформувати керівників Тернопільської міліції про ситуацію та проблеми в Україні та в регіоні та поставити завдання перед працівниками міліції в цей складний для України час.

Для Тернополян не зрозуміло мовчання наших Народних депутатів відносно тої кадрової політики, яка зараз проходить в регіоні по всіх напрямках. В мене відповідь одна. Чи вони байдужі до того, що робиться в області з кадрами, чи знов проходить квотний принцип призначення тих чи інших керівників, чи є інші причини.

Віталій Максимов

Підприємець, який зробив бізнес над катівнею, вирішив йти у мери Тернополя?

Папа Римський засудив смертну страту