На Тернопіллі біометричний паспорт можна оформити вже у 7 територіальних підрозділах міграційної служби

Поділитися

На Тернопільщині оформляти паспорт громадянина України для виїзду за кордон нового взірця почали 12 січня в обласному Управлінні міграційної служби. А впродовж січня міграційники прийняли майже 5 тисяч заяв від громадян на отримання цієї адміністративної послуги.
Зважаючи на неабиякий ажіотаж серед населення, у міграційні службі області доклали чимало зусиль, аби у найкоротші терміни розпочати прийом документів й у інших територіальних підрозділах.
549103«За погодженням та за сприяння ДМС України в кінці січня почали встановлювати комплекси для оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм інформації. Після консультацій з фахівцями ДП «Українські спеціальні системи» основний масив роботи із встановлення та налаштування нового обладнання виконав головний спеціаліст управління з інформаційних технологій», – повідомив начальник УДМС України в Тернопільській області
Відтак зараз жителі області, для оформлення закордонного паспорта нового взірця можуть звертатися у 7 територіальних підрозділів міграційної служби за адресами:
У Тернополі:
Бул.Шевченка, 10;
Бул.Петлюри, 6;
Вул. руська, 17;
У Борщові – вул.Франка,10
У Бучачі- вул. Міцкевича, 6
У Кременці – вул. Драгоманова,9
У Чорткові – Горбачевського,5.
Планується, що в подальшому комплекси для оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм інформації будуть встановленні у всіх районних центрах області. У пергу чергу ця робота здійснюватиметься у найбільш населених територіально-адміністративних одиницях.
УДМС України в Тернопільській області

Вдають, що прибирають узбіччя тернопільських вулиць, а насправді напихають у кишені мільйони

За Саханкою збройні формування “ДНР” удосконалюють свою оборону