Підписано угоди щодо зайнятості переселенців: ла-ла-ла-ла

Поділитися

Обласний центр зайнятості підписав з обласним благодійним фондом «Вікно життя» та Тернопільською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України план спільних дій на 2015 рік з питань співпраці щодо сприяння внутрішньо переміщеним особам у працевлаштуванні. Аналогічна угода була підписана й з департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації.
fasadВ угодах йдеться про спільну участь у зустрічах, семінарах, нарадах для координації зусиль у сприянні переселенцям в пошуку роботи, участь в роботі мобільних груп, створених при базових центрах зайнятості для комплексного вирішення питань зайнятості згаданої категорії населення.
Окрім того, протягом нинішнього року обласний центр зайнятості та фахівці обласної організації Товариства Червоного Хреста України надаватимуть послуги переселенцям з психологічної підтримки, проводитимуть з ними індивідуальні консультації, тренінги. Заплановано також організацію тренінгових занять і з фахівцями місцевих центрів зайнятості. Їх навчатимуть методам запобігання стресам, професійному й психологічному вигорянню.

 

У Чорткові тривають судові розбірки: Кобіс приїхав на суд захистити Гульку

“Лохотрон” від паспортної служби