Прислужники тернопільської влади прозвітували

Поділитися

11041813_1043286749020480_8588148480534594257_nРік після Майдану у Тернополі характеризується тотальним розчарування. Ну де таке бачено, щоб обласний прокурор Гулкевич, який забороняв Євромайдан у Бучачі, досі сидів у кріслі? Хіба нормально, щоб в.о. губернатора призначав регіонала своїм заступником? Як можна вітатися з мером Надалом, який роздерибанив десятки гектарів землі у парках Тернополя? А яка нормальна громадська організація нині може обслуговувати інтереси високопосадовців. Наприклад, на так званому звіті мера обслуговували організаційно захід саме волонтери “Файного міста”.

Дивно, що поруч з представником “Файного міста” звітували інші достойні організації, які користуються дійсно повагою у краян.

Звичайно, вчитися організовувати, управляти, проводити заходи загальноміські необхідно. Адже хто з молоді згодом замінить стару гвардію, яка зараз дерибанить місто? Проте між поняттями “вчитися” і “прислуговувати злочинцям при владі” велика різниця… Від співпраці з Валентином Хоптяном нинішній керівник “юних надалівців” відхрестився. Мовляв, це було не за його керівництва. Ймовірно, так само наступник легко відхреститься від брехні нинішньої…

Громадський активіст Іван Омелян протилежної думки про підлазників мера: “Я щасливий!
Організація, в якій я є засновником та ментором, зробила важливу справу – відзвітувала за 2014 рік роботи. Пишаюсь ними. Ми пережили в минулому році дуже багато… Були гоніння під час майдану (відкриття справ та виклики активістів в міліцію). Вже в друге зробили прекрасний літереатурно-мистецький “Фестиваль Ї”. Здобули перемогу на Всеукраїнській Студреспубліці 2014, де голова організації, Василь Томчишин, став студентським президентом України! А осінню ми зробили, на мою думку, найважливіше – в рамках кампанії зі спостереження за парламентськими виборами залучили до роботи спостерігачами 150 молодих людей в Тернополі та області!
А зараз ми спонукаємо звітувати інші організації, установи, дорадчі органи, бо всі хто працює з людьми, повинні бути прозорими та ефективними! Так переможемо і збудуємо нову країну!
“,- написав Омелян у Фейсбуці.



Прощання з Борисом Нємцовим

Новий тернопільський рейд на Маріуполь