Сергій Притула став найпопулярнішим ведучим України, яким захоплюються

Поділитися

На зйомках шоу «Хто зверху?» весь зал і команда проекту аплодували перемозі ведучого

Голосування за номінантів 11-й Народної премії всенародно улюбленої премії «ТЕЛЕзірка» завершилося! Цього року премія була особливою – враховуючи події в країні, навіть номінації перейменували: «Програми, які вас потрясали», «Ведучі, яким ви довіряли» та інші. Так, Сергій Притула потрапив у номінацію «Ведучі, якими ви захоплювалися». Йому віддали свої голоси 23% українців, що проголосували. Це дозволило йому обійти Володимира Зеленського та Ольгу Фреймут.

Про народне визнання Сергій дізнався під час зйомок шоу «Хто зверху?»! Колега і друг, суддя шоу, Олександр Педан почав оголошувати результати одного з конкурсів. Але замість підсумків, Саша став говорити теплі, зворушливі слова на адресу Притули. Після на великому екрані з’явилося фото з результатами премії. Сергій на кілька секунд завмер, нічого не розуміючи.- Що це? – запитав Притула, показуючи на незнайому картинку замість затвердженого фото для одного з конкурсів. Нагадуємо, адже він ще й креативний продюсер шоу.

prytula_premia_1-11Коли на майданчик вибігла керівник ТО Олена Маторіна, а слідом і вся знімальна група, Саша пояснив, у чому справа. Сергій збентежився.

– Що, правда? Ви зараз серйозно? Я подумав, це такий розіграш!Зал став аплодувати стоячи. Команда, глядачі і зіркові учасники програми голосно кричали: «Вітаємо!!!». Катерина Варнава в своїй манері не перестала жартувати над колегою:

– Да ладно! А я думала, що так над тобою вирішили пожартувати! Вітаю!

Від почуттів у Сергія виступили сльози. Він став дякувати всім, хто за нього голосував, команду проекту. Адже його номінували саме, як ведучого улюбленого глядачами проекту «Хто зверху?».
– Я дякую кожному з вас! Так склалось завдяки нашим спільним зусиллям, – повідомляє Новий канал.

Вчені з’ясували середній розмір чоловічого пеніса

Почаїв проти ДНР і ЛНР