Тернополян запрошують на “зелену” акцію по вулиці 15 Квітня

Поділитися

У суботу, 28 березня, запрошуємо вас на «зелену» акцію, що пройде по вулиці 15 Квітня – Київська.

Дійство відбудеться на території де минулого року «виросло» близько десяти незаконно встановлених кіосків. Звісно активістам спільно з небайдужими тернополянами вдалося відстояти цю ділянку. Проте МАФи пошкодили всі зеленні насадження, які там були. Отож активісти ГО «Ідея Нації» беруться за їх відновлення.

«Всі добре пам’ятають як минулого року громада живим щитом відстоювала території по вул. 15 Квітня. Там ТОВ «Українська торгова компанія» незаконно встановила свої кіоски, аби розшитими територію ринку.  Нам вдалося добитись, аби кіоски забрали. Проте на ділянці були пошкоджені всі зелені насадження, – зазначає голова проводу тернопільського осередку  ГО «Ідея Нації» Олексій Станько. – Тож у суботу запрошуємо небайдужих тернополян долучить до «зеленої» акції та не дати хабарникам з міської ради продавати землі тернополян, як свої власні».

Робота по висадженні зелених насаджень розпочнеться з 9:00. Активісти вже придбали саджанці кущів та дерев. Тернополян просять лише приносити з собою гумові рукавиці та гарний настрій. Також члени громадських організацій запрошують долучитись до акції і власників кіосків, що стоять поруч.

«Власників кіосків, ми попередили про акцію, що пройде у суботу. Один навіть погодився прийти, тож ми чекаємо і на інших його колег, – продовжує Олексій Станько. – Також просимо тернополян не паркувати машини на цій ділянці, адже відродження зеленого Тернополя, нажаль залежить лише  він нас самих»

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном:  098-821-53-11

15 kvytna_6 15 kvytna_5 15 kvytna_4 15 kvytna_3 15 kvytna_2 15 kvytna_1

 

iForum-2015: тернопольские IT-специалисты смогут посетить одну из конференций Силиконовой долины

Молодь зі всієї країни знову приїде на Тернопільщину на “Гурби-Антонівці”