У Тернополі на аукціоні продадуть стару бруківку

Поділитися

brykivka_0001_remontСхоже, критичні публікації інтернет-газети “Про все” про “прихватизацію” базальтової бруківки змушують міського голову Тернополя освоювати цивілізовані схеми “освоєння” бруківки.

16 квітня о 10 год. у приміщенні Тернопільської міської ради відбудеться відкритий аукціон із продажу бруківки, яку було демонтовано під час проведення ремонтних робіт з вулиць міста. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, проведення аукціону зніме багато питань від тернополян щодо стану бруківки, її зберігання та ринкової вартості.

“У тернополян було багато думок про те, де знаходиться стара бруківка із вулиць міста, на яких ми провели ремонт, а також чутки про високу її вартість, – каже Сергій Надал. – Цю бруківку дуже складно використовувати повторно, адже вона різної форми. Саме тому ми пропонуємо тернополянам взяти участь у відкритому аукціоні з продажу цієї бруківки. Усі виручені кошти будуть направлені на ремонтні роботи у місті”.

Організовує та проводить аукціон Тернопільська філія Товарної біржі “Універсальна земельна товарна біржа “Придніпровська”.

На аукціон виставлено два лоти:

Лот №1. Базальтова бруківка придатна для повторного використання в кількості 102,38 метрів кубічних.

Лот №2. Базальтовий бутовий камінь-щебінь від бруківки в кількості 343,5 метрів кубічних.

На даний час уся бруківка знаходиться на зберіганні у комунальному підприємстві “Міськшляхрембуд”.

Куди розкрадають кам’яну бруківку з Тернополя?

***

Як інтернет-газета “Про все” не дала вкрасти бруківку на вулиці Миру

***

У Тернополі австрійську бруківку таки вкрали (фотодоказ)

***

0

Серед українських солдатів є негідники, які продають допомогу волонтерів

У Тернополі знову викрали велосипед