У Тернополі розпочався сезон крадіжок велосипедів

Поділитися

Все більше наших краян надають перевагу екологічно чистому та безпечному виду транспорту – велосипедам. На жаль, переключили свою зацікавленість до двохколісників й любителі легкої наживи.

 vorДо правоохоронців все частіше надходять повідомлення про крадіжки велосипедів. Злодії не надто перебірливі, цуплять ровери незалежно від їх моделей та вартості. Крадуть велосипеди, залишені без нагляду біля будинків, магазинів, інших громадських закладів. Сушарки, сходові клітки, спільні коридори під’їздів – це теж місця, звідки найчастіше викрадають двоколісні транспортні засоби.

У 43-річної тернополянки вкрали велосипед з під’їзду. Жінка завжди залишала двоколісник на ніч на сходовій клітці. Прикріплювала транспортний засіб спеціальним тросом до поручнів і була впевнена у цілковитій безпеці свого майна. Та велосипед вкрали. Міліціонери розшукують крадія.

Такі випадки непоодинокі. Як вберегтися? Порада від правоохоронців – не залишати свої транспортні засоби без нагляду. Якщо виникла така необхідність, попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним. Зберігайте двоколісники у закритих приміщеннях з міцними замками. В жодному разі не залишайте велосипеди на ніч у під’їздах, забирайте їх у помешкання.

Подбайте про безпеку свого майна і ви зменшити ризики його втратити.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Як Коломойський з Яценюком і Гройсманом обкрадають українців

Богомол “відмолив” Матрифайла