Радник міністра внутрішніх справ Авакова очікує восени на Путіна в Тернополі?

Поділитися

apostolКолишній народний депутат України, а нині радник міністра внутрішніх справ Авакова – Михайло Апостол прикро здивував користувачів Фейсбуку своєю позицією. Надзвичайно активний пан Апостол у часи Майдану, не відстає й у час війни з Росією, оприлюднив у Фейсбуці інформацію-пораду для нинішнього голови Тернопільської ОДА Степана Барни.  Правда, написав це Михайло Апостол для губернатора”, який є поганенько підготовлений для такої відповідальної посади. Критичний читач-фотокор Тарас Хлібович відразу відреагував. Мовляв, у нас не має “губернаторів”. І дійсно, згідно букви закону не має у нас губернаторів. Водночас, навіть президент Петро Порошенко, який приїжджав до Тернополя представляти Барну , неодноразово використовував цей термін.

Проте, поважаючий себе галичанин, доволі скептично ставиться до губернаторів, яких сприймають за статусом проросійськими. Коментар же державного чиновника і перш за все, здавалось, патріота Михайла Апостола, прикро вразив: “Ніхто не знає що буде в жовтні-листопаді“.

Після такого зізнання всі в шоці і не коментують радника Авакова. Невже пан Апостол очікує на осінь в Західній Україні генерал-губернаторів Путіна?

Чи домовиться Цимбалюк із Садовим?

Мер Тернополя випустив ще одну свою газету