Учасниками чемпіонату Європи з кінного спорту стануть ще двоє українців

Поділитися

b89dddb516cc19b932645d831a33ae86_gallery_listДва українські майстри кінного спорту юніорської категорії Марина Винниченко та Родіон Редько кваліфікувалися на чемпіонат Європи з кінного спорту, передає прес-служба ВФКС.

Так, спортсмени провели кваліфікацію під час виступів на одному з найпрестижніших континентальних турнірів в Італії – Тоскана Турі, який традиційно пройшов у кінному комплексі Ареццо.

Право стартувати на першості Європи, що пройде 10-18 серпня в Австрії, вибороли конкуристи Марина Винниченко та Родіон Редько.

Ще раніше путівку на Євро-2015 з кінного спорту здобула Аліса Данилова.

Додамо, що на Тоскана Турі виступив і майже увесь основний склад збірної України з конкуру, члени якої вже мають перепустки на чемпіонат Європи, що відбудеться 11-23 серпня в німецькому місті Аахен. Проте якщо досі Олександр Онищенко, Кассіо Ріветті, Ференц Сентірмаі і Рене Тебель виступали на тризіркових і п‘ятизіркових турнірах на Близькому Сході, то Тоскана Тур — перший для них цьогорічний турнір у Європі.

Метою їхньої участі на турнірі в Італії було відточування майстерності, спільна командна робота та виступи на молодих конях.

Так, в активі наших вершників шість перших місць у змаганнях для молодих коней, одне перше, чотири других та два третіх місця у CSI3*.

Родственные и дружеские связи директора Антикоррупционного бюро Артема Сытника

Один мільйон бджіл загинув у Франції внаслідок автокатастрофи