Завершується реєстрація на молодіжну спортивно-патріотичну подію «Гурби-Антонівці»

Поділитися

Вже через тиждень в лісах Тернопільщини 400 молодих людей зі всієї країни змагатимуться на «Гурбах-Антонівцях ім. В. Гарматія». У тернопільської молоді є ще 2 дні, аби зареєструватись на найбільшу в Україні спортивно-патріотичну теренову гру.

Подія відбудеться 1-4 травня на межі Тернопільської і Рівненської областей. Організатор: Молодіжний Націоналістичний Конгрес.

«Гурби-Антонівці» – це потужна платформа для об’єднання та вишколу патріотичної молоді сходу і заходу, що прагне змінювати себе та свою країну. Захід проводиться уже 13-ий раз. Учасники попередніх ігор – це громадські діячі, майданівці, учасники 14 сотні Самооборони, добровольці, волонтери мережі «Вільні Люди».

Гра проходить 60 годин безперервно під відкритим небом, у лісовому масиві площею 25 км². Два курені та команда диверсантів змагаються за здобуття прапора та життів супротивника.

Не пропусти свій шанс пройти через безліч випробувань та побороти власні слабкості, відчути дух мандрівництва і поспілкуватись з цікавими активними людьми.

Gurba_0029 FotorCreated FotorCreated 5 FotorCreated 4 FotorCreated 3 FotorCreated - патр. 2

 

Кредитні спілки перетворилися на основних кредиторів малих та середніх сільгоспвиробників

Тернопільські вар’яти їдуть підкорювати столицю