Арешт Камінського викликав “шторм” у соцмережі

Поділитися

twiterВчорашній арешт заступника мера Тернополя Володимира Камінського викликав твітер-шторм в Україні за хештегом назви нашого міста. Тема потрапила у десятку найбільш згадуваних.

Правда, це не викликало жодного ефекту, оскільки у самому Тернополі хоч і мешкає “український король твіттеру”, але самим твітером користується менше тисячі місцевих мешканців. Не заманила у твіттер  лаконічних тернополян і обіцянка завести акаунт міської ради.

Акаунт колишнього мера, а нині нардепа Романа Заставного у твітері взагалі піарить міську раду Сергія Надала )) Сам політик застряг в соцмережі ще у своїх клопотах 2009 року- грипі і смітті

У 2011 році обіцялося створити у Тернополі «силіконову долина» завдяки Твіттеру і Надалу. Поки вийшло лише завдяки хабарнику Камінському.

Довідка

Українські користувачі заходять на сайти напряму, тобто із закладок або за допомогою адресного рядка браузера, лише в одному випадку із трьох. В інших випадках вони переходять на сайти за посиланнями. Приблизно у 4 % випадків відвідування починаються за посиланнями із соціальних мереж.

У Тернопільській області основну частину трафіку із соцмереж на веб-сайти дають ВКонтакті, Однокласники, Фейсбук і “Мой Мир”. Очевидний лідер ― ВКонтакті, з нього здійснюється 72 % переходів. 18 % переходів мешканці Тернопільщини здійснюють з Однокласників, 5 % ― із Фейсбука та 2 % ― із “Моего Мира”. Із Твіттера, LiveJournal, Google+ та інших менш популярних соцмереж загалом відбувається лише 3 % візитів.

У Тернополі мешкає твітерист №1 в Україні

***

Трафікогенерація із соцмереж в Україні та у Тернопільській області

***

Як змінився Твіттер в Україні та Тернопільській області за рік

Через незаконний свинокомплекс Івана Чайківського у Ланівцях люди масово хворіють на рак

Як арештовували за хабар заступника мера Тернополя (відео)