Легендарний вокаліст AC/DC приїде з Австралії на фестиваль у Тернополі

Поділитися

006888_normal61-річний австралієць Дейв Еванс відвідає музичний фестиваль «Файне Місто» в Тернополі. Співак був першим вокалістом австралійської рок-групи AC/DC. На фестивалі Дейв співатиме легендарні хіти разом з триб’ют гуртом D/C Train.

–          Цьогоріч ми вперше на музичному фестивалі відкриваємо триб’ют сцену. Подібної практики на інших фестивалях ще не було. Відтак зі сцени звучатимуть хіти таких відомих гуртів, як AC/DC, Rammstein, Metallica, Scorpions, Iron Maiden та інші. Усі трибюти перелічених гуртів, які співатимуть кавери, мають офіційне право на виконання пісень легендарних зірок рок-музики, – розповідають організатори фестивалю.

Нагадаємо, що фестиваль відбудеться 3-5 липня на території тернопільського аеропорту. Цьогоріч на фестивальних сценах виступлять такі відомі гурти, як ЭЛИЗИУМ, The HARDKISSO.TORVALD, ТАБУЛА РАСА, ФІОЛЕТ, ТІНЬ СОНЦЯ, ТОСТЕР, РОЛЛІКС, JINJER, ОДИН В КАНОЕ, VIVIENNE MORT, БУМБОКС, СКРЯБІН ТА ДРУЗІ, BRUTTO і інші.

Окрім того на території “Файного Міста” буде вело- та автопарковка, прокат велосипедів, мистецькі студії просто неба, боді-арт і татусалони та безліч інших розваг.

Серебряный браслет: изящное и стильное украшение

Українці Гонконгу провели мегамарш у вишиванках