“Самопоміч” виявила цілий тираж “чорнухи”: хто замовник?

Поділитися

11102604_1438192473162362_9170744128676074489_nТираж «жовтої» газети в десятки тисяч екземплярів виявили в офісі «Маркетингові технології ПБС» сьогодні, 5 травня.
Виявили віддруковані та відвантажені газети активісти “Самопомочі”.
-Ми отримали інформацію про те, що в Тернопіль привезли наклад газети, вихідні дані в якої оформлені в супереч закону, – каже голова міської «Самопомочі» Андрій Грицишин. – Тобто хто редактор, хто відповідальний за друк, який тираж – невідомо. В газеті чимало недостовірних даних та наклепів. Тобто хтось паплюжить людей, витрачаючи величезні гроші і обманюючи тернополян.
Учасники ГО, після повідомлення, почали шукати газету. І знайшли у вказаному офісі на вулиці Дружби. Керівник фірми «Маркетингові технології ПБС», до слова, депутат обласної ради від “Свободи” Михайло Тимошик.
Громадські активісти, після знахідки, викликали правоохоронців. Та чи буде толк від їх приїзду (а були і патрульні і експерти і керівництво міської міліції), наразі не відомо. Газет з офісу не вилучали, лише провели якісь слідчі дії за зачиненими дверима. Хоча, нагадаємо, два тижні тому почали перевірку, щодо законності існування видання, його розповсюдження та наклепів, які там містяться. Працівники офісу розповідати звідки в їх приміщенні упаковки газет, не захотіли. Деталі згодом.
За словами Андрія Грицишина, цього разу газета “присвячена” народному депутату від мажоритарного округу м. Тернополя Тарасу Пастуху. Сам пан Тимошик, кажуть активісти, коментувати ситуацію відмовився.
Сподіваємось, що за гарячими слідами нашим правоохоронцям нарешті вдасться вийти на організатора і замовника цієї брудної акції під назвою “Тернопільська правда”.

Андрій Грицишин

Чи підніме 200 мільйонів гривень із землі губернатор Тернопільщини?

Мольфари з Карпат віщують закінчення війни на сході України