Тернопільські дні моди на допомогу бійцям АТО

Поділитися

182Ушосте в нашому місті Галицький коледж імені В.Чорновола, громадська організація «Тернопільські дні моди» та Тернопільська міська рада за постійної підтримки торгово-відпочинкового центру «Атріум» 22 травня організовують fashion show – Тернопільські дні моди. Всіх шанувальників моди вкотре раді будуть бачити 22 травня о 18.00 в холі другого поверху Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т.Шевченка.
Цього року феєрія краси не тільки додасть позитиву у житті нашого міста, а й буде спрямована на допомогу тим, хто сьогодні боронить східні кордони нашої країни. Частина коштів піде на лікування воїнів АТО.
Спеціальні гості Тернопільських днів моди-2015 – Влада Литовченко та Альона Сереброва.

Зазначимо, що громадський діяч, «Міс Україна-1995», викладач курсу «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО» Влада Литовченко є обличчям сезону весна-літо 2015 року відомого бренду «Cat Orange». Вона не лише продемонструє нову колекцію одягу, а й проведе майстер-клас «Кодекс леді».
Альона Сереброва – відомий український дизайнер, постійний учасник Українського тижня моди і Салону «WHO’S NEXT Prêt-à-Porter Paris».
Потрібно зазначити, що Тернопільські дні моди жителі міста очікують з нетерпінням. Цей захід став візитною карткою Тернополя. У попередні роки саме сюди свої найновіші колекції привозили сестри Мурашки, Оксана Караванська, Голда Виноградська, Олеся Теліженко, модний дім «Rito», Соболєва/Вронська, Гоша Альтшулер, Mаlva Florea, Людмила Комардіна, Світлана Калініченко та багато інших. Під час перших Тернопільських днів моди Тарас Демкура власник ТВЦ «Атріум» пообіцяв, що ці покази стануть традиційними для Тернополя. Він свого слова дотримав і вже упродовж трьох років є незмінним меценатом шоу, а тернопільські модні покази тримають високу планку. А такі дизайнери, як Мальва Florea та Гоша Альтшулер відкрили в «Атріумі» свої бутіки і успішно продають авторські колекції. Андре Тан неодноразово відзначав високу професійність тернопільських моделей і бездоганний рівень організації шоу.
Цьогоріч головний акцент у модних показах буде зроблено на українській етніці, адже наша культура давня, багата і розмаїта. Вона вартує того, аби її популяризувати. Окрім того, усе українське стало популярним брендом навіть серед світових законодавців моди.

Відтак 22 травня глядачі модних показів побачать всі етнічні українські костюми на одному подіумі. Цього дня у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Т.Шевченка моделі продемонструють строї Полісся, Закарпаття, Буковини, Покуття, Галичини, Центрального та інших регіонів України, які надали із своїх приватних колекцій Тарас Демкура, Роксоляна Шимчук і Віра Матковська.
Відома майстриня Роксоляна Шимчук підготувала для всіх гостей Тернопільських днів моди особливий сюрприз – виставку авторських етно-прикрас, які можна буде побачити у шоу-румі.
Особливістю Тернопільських днів моди є ще й те, що цей захід ставить за мету відкриття нових імен в галузі дизайну одягу. Саме в Тернополі модельєри-початківці мають можливість продемонструвати свої авторські колекції. Багато хто з них утверджується в професії і відкриває власні майстерні одягу, що сприяє самозайнятості випускників коледжів, училищ, інститутів. Тож і цього року 14 травня в Українському домі «Перемога» відбудеться окремий показ молодих дизайнерів.
Також тернополяни матимуть можливість помилуватися вишуканим ретро-супроводом моделей в ексклюзивних автомобілях від клубу «Ретрокортеж». У такий спосіб місто на коротку мить опиниться у вимірі іншої історичної епохи.
Детальніше про програму можних показів і модельєрів, які візьмуть участь, буде розказано під час прес-конференції 12 травня 2015 року об 11.00 в прес-центрі Українського дому «Перемога».

Лише Порошенко розуміє жарти Яценюка (відео)

0

Кейт Мідлтон оголосила ім’я маленької принцеси (фото)