Карти українських курортів, якими цікавляться тернополяни

Поділитися

proxy.imgsmail.ruЯндекс оновив і доповнив схеми 14 українських курортних міст, селищ та сіл. До їх числа увійшли місця, особливо цікаві тернополянам. Це міста і селища Західної України: Яремче, Шацьк та Синевир. Саме про них жителі Тернопільської області запитували у Яндекса протягом травня ‒ вересня минулого року найбільше.

Найзатребуванішим серед тернополян курортом виявилося Яремче — про нього у Яндекса за цей період спитали 5,5 тис. разів. На інші цікаві мешканцям Тернопільської області місця припало загалом 4,5 тис. запитів.

Крім важливих для Тернопільщини курортів, на Яндексі також оновилися карти Затоки, Грибівки, Кароліно-Бугаза та Курортного (Одеська область); Коблевого (Миколаївська); Залізного Порту і Лазурного (Херсонська); Кирилівки та Приморська (Запорізька); Моршина і Трускавця (Львівська). На свіжих схемах можна побачити актуальну мережу вулиць із дорогами, а за допомогою пошуку на картах — знайти місцеві пансіонати, готелі та турбази. Вони є і на maps.yandex.ua, і в мобільній програмі, яку зручно взяти із собою у подорож.

Раніше на Яндекс.Картах уже були доступними детальні схеми Очакова, Скадовська, Генічеська, Бердянська та інших приморських міст і селищ, а також карпатських курортів Славського, Буковелі та Драгобрата.

25 червня відбулася громадська акція біля приміщення Кременецького районного суду

У Тернопільській області проведено командно-штабне антитерористичне навчання