На Борщівщині шоковані призначенням керівником району члена Партії Регіонів

Поділитися

dsc_3684Наприкінці травня голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна представляв нових керівників районів. Особливий негативний резонанс викликало призначення Порошенком головою Борщівської районної державної адміністрації Людмилу Юзьків, яка до того була членом Партії Регіонів. Цю інформацію стверджують місцеві патріоти, які знають напам’ять усіх “вошивців Януковича”.

Волонтери і активісти Борщівщини вкрай обурені таким ганебним кадровим рішенням нібито майданної влади. До редакції тернопільської інтернет-газети “Про все” звернулись майданівці і волонтери зі Скали-Подільської. Зокрема, приватний підприємець Світлана Онищук поділилась наболілим: як всі патріоти стояли разом на Майдані, як тепер скалатчани допомагають нашим воїнам на передовій, як прикро змінився нардеп Олег Барна, який судиться із патріотами Борщівщини і власними виборцями, поводиться по-хамськи. “Складається враження, якби Олег Барна мав пістолет, то він би перестріляв усіх нас, які мають відмінну думку”,- обурюються скалатчани. А були часи, коли депутат не був такий агресивний, розділяв думки земляків. Тепер же, коли став депутатом, не бажає вирішувати порушені виборцями проблеми, “йому і чортківського гі*на вистачає”..

Люди не розуміють, як голова області Степан Барна може сидіти поруч на колегії із регіоналом Бабінчуком

Коли Степан Барна приїжджав до Борщева представляти регіоналку Юзьків, то під адміністрацією його зустрів пікет патріотів. Керівник області звинуватив їх в грі на користь Кремля і ФСБ. Під час урочистого зібрання його спитали, як він може представляти регіоналку, на що Барна відповів:

– А що ви представите?

Борщівщани шоковані від такої постановки питання.

Згодом, під стінами райдержадміністрації місцеві патріоти ще довго сперечалися з чортківськими уродженцями. Все це можна переглянути на відео і зробити свої висновки…

Наразі ж скалатчани мають намір судитися із такою владою за приниження власної гідності…



Завершення представлення виглядало так:


А ось як це все виглядало “офіційно” і “прилизано” на державному телебаченні:

Нагородження волонтерів і благодійників групи «Схід та Захід єдині» у Тернополі

Офіційна заява “Правого Сектора” Тернопільщини щодо дій В.Футерка