Наливайченко і Лубківський пакують чемодани?

Поділитися

384575610Чует мое сердце, что мы накануне большого шухера.

1) Наливайченко в эфире 1+1 – канала, который объявил войну Порошенко.

2) Фирташ – в эфире Россия-24 у Киселева, который объявил войну Порошенко.

3) Спикер СБУ Лубкивский пишет слезливый пост о том, как Наливайченко не дали вылететь в США, чтобы рассказать о российской агрессии (это смехотворно хотя бы потому, что те самые доказательства со спутника Украине передают как раз американцы).

4) В пятницу Наливайченко бросил вызов Порошенко, когда без согласования с Банковой и их человеком, 1-ым замом главы СБУ Артюховым объявил об увольнении руководящего состава всего главка “К”. А потом, как бы издеваясь, предложил набирать новых… по конкурсу.

5) Не знаю, как вам, но мне логичным завершением этой истории видится отставка Наливайченко и Лубкивского из СБУ.

О действующих лицах: Наливайченко – креатура Фирташа и Левочкина в СБУ. Назначен туда по квоте Кличко, которого “вырастили” Левочкин с Фирташем. Кроме того, у меня есть доказательства, что Наливайченко крышевал Фирташа во главе спецслужбы, что уже вылилось в осложнение отношений Украины с США.

Лубкивский работал на Левочкина и Кравца во времена Януковича – возглавлял набсовет конторы, которая разрушила “Гостиный двор”.

Сергій Лещенко

***

Вражений манипулятивністю запису Markian Lubkivskyi, який більше би пасував інтернет-боту, а не речнику спецслужби держави, яка перебуває в стані війни. Цим записом пан Лубківський (читай – пан Наливайченко) кидає виклик Порошенко. Бо зрозуміло, що скасування візиту глави СБУ до Вашингтона могло відбутися лише за вказівкою президента. Такі рішення не приймаються ніким іншим, окрім як безпосереднім начальником Наливайченка.

А тепер по суті. Пан Наливайченко в п”ятницю заявив, що співвласником компанії БРСМ став один із колишніх заступників генпрокурора. Очевидно, що такі твердження треба підтверджувати слідству, щоб не перетворюватися на другого Ляшка. І щоб не було, як з заявами Наливайченка, який розповідав, що Сурков командував снайперами на Майдані – хоча потім стало відомо, що Сурков прилетів до Києва через 5 годин після останнього вбиства.

Щодо Ваших, пане Лубківський, тверджень про те, що пан Наливайченко збирався навести докази агресії Росії на території України – Ви не знущаєтеся? Боюсь Вас розчарувати, але в США це відомо всім – тому що саме від Америки отримує інформацію СБУ.

Ну і особливо потішив Ваш сум в словах “Не відбудеться і дискусії (за участі Наливайченка) про те, як подолати корупцію в Україні…” Пан Наливайченко має не дискусію на цю тему вести, а задіювати Управління К СБУ, яке перебуває в його підпорядкуванні.

А ще пану Наливайченку краще менше діяти в інтересах Фірташа, якщо його вже так цікавить боротьба з корупцією. Тому не здивуюся, якщо скасування поїздки Наливайченка – складова іншого процесу – “дефірташизації” влади в Україні.

Сергій Лещенко

***

Шановні друзі,

Змушений повідомити, що анонсована і очікувана презентація Головою Служби Безпеки України Валентином Наливайченком у Вашингтоні 16-17 червня ц.р. американській політичній та експертній еліті доказів збройної російської агресії проти України не відбудеться…

Не відбудеться і заплановане обговорення з американськими партнерами практичних аспектів допомоги Україні у сфері безпеки…

Не відбудеться і дискусії про те, як подолати корупцію в Україні…

Прикро, але Наливайченко не полетить до Вашингтона, бо одержав відмову Адміністрації Президента України…

Натомість, він одержав повістку від слідчого генпрокуратури, яка таким чином (!) реагує на заяву Голови СБУ під час останнього засідання Кабінету міністрів щодо причетності колишнього керівництва ГПУ до палаючої нафтоналивної бази БРСМ.

Тобто, замість пояснень конгресменам – він даватиме пояснення слідчим генпрокуратури!

Виступи в Палаті представників та Конгресі, а також зустрічі з впливовими і високопоставленими партнерами скасовано, американська сторона не розуміє, що відбувається, а Україна втрачає серйозну нагоду посилити свої позиції у протидії агресору…

Той, хто нарадив не пустити Наливайченка до Вашингтона, добре знає, що робить…
В чиїх інтересах зірвати українсько-американську співпрацю у сфері безпеки – теж питання риторичне…
А якщо так – то як ми можемо протистояти ворогу, а тим паче його перемогти?

Запитань, насправді, багато…

А, можливо, я помиляюся і Голова СБУ потрібен президенту та ГПУ в Києві для більш важливих справ?

Якщо так – побачимо, мабуть, уже ближчим часом…

Markian Lubkivskyi

***

10454295_863261040411232_9199604803864339465_nКстати, если кто забыл. Может, поможет сложить события в одну цепочку.

Збірна України розгромила Люксембург у відборі на Євро-2016

Як живе нардеп Парасюк та звідки взявся мільйон у його декларації