Тернополяни можуть поспілкуватись з очільником міста у соцмережах

Поділитися

54462401Міський голова Тернополя Сергій Надал звітує та спілкується з громадою частіше, ніж мери інших міст. Такий висновок можна зробити аналізуючи діяльність міських голів інших обласних центрів України.

Використовує він для звіту як традиційні методи – особисті прийоми (другий та четвертий вівторок місяця) та гарячі лінії (згідно графіку, який розміщений на сайті ТРМ).

Окрім того очільник міста спілкується у прямому ефірі  кожної п’ятниці на УХ-радіо та практично щомісяця на телеканалі ТВ4 і на радіо РОКС.

Після кожного такого спілкування начальники відділів та управлінь міськради отримують відповідні доручення.

Особливістю міського голови Тернополя порівняно з іншими мерами є використанні новітніх інформаційних технологій. Так Сергій Надал активно спілкується з користувачами соціальної мережі Facebook та контролює як працює платформа “Відкрите місто”, на якій кожен може залишити пропозицію чи повідомити про власну проблему.

–          Крім того структурні підрозділи, до яких є найбільше запитань від мешканців також ведуть сторінки у фейсбуці – УЖКГ, Охорони здоров’я, Освіти, Центр надання адмінпослуг та ін. Якщо ж ви не маєте доступу до Інтернету – про проблему ви можете повідомити на Інформаційно-довідкову службу міськради 15-80. Вирішення проблем, які надійшли на службу, контролюють помічники міського голови, які регулярно телефонують до заявників та перевіряють чи проблема справді вирішена, – розповідає помічник міського голови Максим Черкашин.

Особливості ввезення на митну територію України алкогольних напоїв та тютюнових виробів громадянами

Календар змагань з риболовного спорту на 2015 рік