Надал переконує, що пайовики Щепановського отримали квартири

Поділитися
nadalnadal2У деяких тернопільських горе-політиків “масштаб маразма определяет силу оргазма”. Особливо це стосується команди поки що діючого мера Тернополя Сергія Надала. 26 серпня вийшов у світ на 12 сторінках і тиражем у 74 тисячі екземплярів тижневик міської ради “Тернопіль вечірній”.

За кошти платників податків Сергій Надал на усіх сторінках розповідає як нібито працював не покладаючи рук, з 2011 року. У газеті лише словоблуддя, яке прославляє Надала і його команду. Не має жодного питання, де свободівці б недопрацювали чи помилилися.

Звичайно, за ці чотири роки наше місто змінилось, але здебільшого не завдяки, а скоріше всупереч волі владної верхівки. Правда, це питання ми залишимо для істориків. Вони колись дадуть свою оцінку, а тернополяни на виборах у жовтні цього року.
Проте, нас найбільше зацікавила “заслуга”  Надала, що завдяки його кропіткій роботі пайовики Щепановського отримали квартири. Цю заслугу мер виніс на першу сторінку газети!

Якби мер мав розум, а його оточення хребет, то навіть не згадували б про цю історію. Люди за власні кошти добудували собі житло, а влада на цьому ще й піариться… Пропонуємо вам послухати виступ Надала, коли Щепановський ще гуляв на волі (виступ мера з 14 хвилини 30 сек.).

Двоє українок пробилися до фіналу з бігу на чемпіонаті світу з легкої атлетики

Найрезультативніший воротар у футболі забив 131-й гол