Сто днів правління Качки на Збаражчині

Поділитися

tF4x31VYzWgУ соціальних мережах активно поширюється відкрите звернення до голови Збаразької райдержадміністрації Анатолія Качки. Ми вирішили його передрукувати без змін і стилістичних правок.

Пане Качко, звітувати потрібно, коли є про що! І про що Качка взагалі може звітувати перед Збаразькою громадою? Про те, що просидів 100 днів, протирав штани разом із своїми недолугими заступниками?
І взагалі, нехай би розказав, як він з Богайчуком, Полікровським і Барною брудом обливали Горайського Ю. В., виїдали з посади голови РДА, бо потрібно було негайно себе працевлаштувати, адже друг Барни і великий «реформатор і господарник». ЦЕ не порівняння Горайському, який є порядною людиною, грамотною і працював дійсно на район і людей.
Чому ж Качка А. Я. не розповідає чим займався до свого призначення на посаду, якими цінностями переймався, чим заробляв собі на хліб? Чоловік він спортивний, футболіст, а значить – здоровий хлопець, вік у нього призивний. В державі 1,5 роки війна, а він красується на фото на фоні кремля ( дані фото є в інтернеті) !!! І це в той час коли наші хлопці гинуть,калічаться відвойовуючи нашу землю у ворога! А де ти «герою» був? Чому не захищав Україну? Якщо не призвали, то чого добровольцем не пішов? Справжні патріоти осторонь не стоять! Горайський Ю.В. після свого звільнення з посади відразу вирушив на добровольцем на фронт і до сьогоднішнього дня боронить нашу державу за Качок, Богайчуків, Полікровських, Головатюків та їм подібних. Не дивився, що залишає вдома дружину, двох дітей, батьків. Не ховався, не втікав за кордон і не купував військовий квиток!
100 днів Качки Анатолія – це позор! Пів газети розказує як раду підтримки учасників АТО створив! Та її було створено розпорядженням голови районної державної адміністрації від 01.04.2015 року №105-од “Про Раду підтримки учасників антитерористичної операції при райдержадміністрації”. Хто тоді був головою? Правильно, Горайський. Ви лише змінили членів комісії під себе. І не думайте займатись разом з Житком підміною розпоряджень, адже ви вже з сайту адміністрації зняли дане розпорядження! Але у нас є скріншоти з сайту РДА, а отже і копія даного розпорядження від 01 квітня 2015 року. Ось так. \Приміщення для ради надала районна рада, адже це її будівля, а не адміністрації. В чому заслуга Качки? Мабуть, в тому, що зняли з сайту старе розпорядження і привласнили собі чужу роботу? Щодо дитячих садочків – робота Горайського, спиртзавод запустився ще до призначення Качки на посаду голови РДА. Це ж стосується і перемовин щодо будівництва сміттєпереробного заводу – заслуга Горайського та Кондрацького. З очисними спорудами така ж історія.
То який результат роботи Качка за 100 днів? Немає??? Та ні, є! Купа фото і брехливих статей у газетах. До зустрічі.
Наталя

Антиполітичний Збараж

Надлишкову масу тіла мають 42% мешканців Тернопільщини, а 13% страждають на ожиріння

Двоє українок пробилися до фіналу з бігу на чемпіонаті світу з легкої атлетики