Відкритий лист українського сатирика Порошенку, Яценюку та Гройсману

Поділитися

Уродженець Тернопільщини, відомий український сатирик Євген Дудар оприлюднив відкритого листа до керівників нашої держави.

    В І Д К И Т И Й   Л И С Т
    маленького українця українцям великим:
    Президентові УКРАЇНИ П.О.Порошенку,
    Главі уряду А.П.Яценюку та членам уряду,
    Голові Верховної Ради В.Б, Гройсману та всім
                        депутатам.

dydarВельми достойне ТОВАРИСТВО!
У житті кожної людини, народу, держави настають хвилини, коли один невиважений крок міняє всю долю. Надто важливо, коли крок державного очільника, групи, чи партії міняє долю всього народу. Недовиважений крок Б.Хмельницького призвів Український народ до багатовікового рабства. Недоважений крок Л.Кравчука і тодішньої Верховної Ради з перетворенням Кримської області в автономну республіку призвів до ситуації сьогоднішньої… Чи це буде продовжуватися, а чи ми нарешті задумаємося, що кожен щонайменший “особливий статус” створює проблеми статусу цільности. Тим більше, коли у сусідському державному сідилищі – раково-імперська путлина. А навіть у парламенті нашому ще снують “метастази” цієї зарази. І всмоктуються в угноєний брехнею соціальний грунт та викликають отруйне бродіння.
Як “маленький українець”, я не маю морального права підказувати “великим”, що і як чинити. Але маю право просити Вас думати. Не лише про зобов”язання перед Заходом, чи Сходом, але й перед “маленькими українцями”, яких, окрім мене, ще чотири десятки мільйонів. І, очевидно, багато із них повторили б мої прохання.

З вірою і повагою
сатирик Євген Дудар,
28 серпня 2015 року.

В літописах відлуння твоїх кроків

Після втручання «Народного контролю» на пішохідному переході на вулиці Живова у Тернополі уперше за два роки комунальники відновили дорожню розмітку