Яценюк докерувався: тернополянин пояснив, що пішов на злочин, бо дуже хотів їсти

Поділитися

1364907531_450549072Пильність продавчині та «тривожна кнопка» Державної служби охорони вберегли магазин від збитків, але осад на душі від пояснень чоловіка залишився….

Попереду важка осінь і голодні зима з весною…

На пульт Управління Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної кнопки в одному з магазинів міста. По прибутті на місце події наряд міліції з’ясував, що продавець магазину помітила чоловіка, який заховав за пояс шоколад. Розуміючи, що цим він не обмежиться – продавець, не гаючи часу, натисла тривожну кнопку. Не очікуючи ніякої загрози чоловік продовжував ходити магазином розглядаючи продукти харчування, проте, вже за лічені хвилини держохоронці тримали у кайданках любителя дармової наживи.
Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що затриманим виявився ніде не працюючий 34-річний житель міста. У своє ж виправдання чоловік пояснив, що пішов на злочин, бо дуже хотів їсти. А грошей, аби придбати бажане, в нього не було.
Тепер чоловікові доведеться постати перед Законом згідно ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення. Дане правопорушення карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Хомінець попіариться на волонтерському вантажі

Прекрасные выигрыши в новом казино 777-onlineslots.net