“Самопоміч” у Тернополі “зливає” шість виборчих округів для “Свободи” і “Блоку Петра Порошенка”

Поділитися

11953246_455926901280187_2283596541549491896_nШість років тому у Тернополі партія “Свобода” могла під своїми прапорами провести будь-якого кандидата. Наслідки такої безвідповідальної політики ми бачимо в особі мера Тернополя і більшості депутатського складу. У 2002 році аналогічно діяв Ющенко. Хто нині пам’ятає гуменюків, полянчичів, тарасюків?А Тернопільщина тоді рекорди України ставила у підтримці цих політиків.

За місяць вибори до місцевих рад і партія “Самопоміч” є нібито лідером довіри в Тернополі. Разом з тим, там навіть не криються, що розпочали зливати виборчі округи. На питання журналіста “Про все” керівник партії Садового у Тернополі Андрій Грицишин відповів: “Ніяких договорняків немає. Усі хто в нас в списку протягом року долучалися до наших проектів. Усім, хто прийшов в останній момент під бренд, відмовили. Тому такий список”.

Аналогічну інформацію підтвердив один з кандидатів у депутати до Тернопільської міської ради Богдан Буяк: “Готових боротися назбиралося стільки, скільки зареєстровано… Це було колегіальне рішення!)”.

Обоє юних політиків заперечили щодо домовленостей з іншими партіями.

Проте, джерела “Про все” переконують, що насправді шість округів без кандидатів від “Самопомочі” – це домовленість нардепа Тараса Пастуха з мером-свободівцем Сергієм Надалом і Романом Заставним.

Самопоміч не просто так залишила виборчі округи №4, №13, №18, №36, №37, №42 по яких балотуватимуться кандидати в депутати до Тернопільської міської ради. Сьогодні, наприклад, по виборчому округу №4 діючим депутатом є свободівець і власник УХ-радіо Юрій Фартушняк.

Він разом з Михайлом Окаринським та Григорієм Бурбезою нібито проводить виборчу кампанію Сергію Надалу.

У 2012 році перші двоє медіа-експертів пішли із займаних посад: начальник управління стратегічного розвитку Михайло Окаринський та заступник директора комунального підприємства “Загребелля” (не плутати з однойменним парком, до якого підприємство не має жодного відношення, а займалось координацією у сфері розміщення тимчасової реклами у м. Тернопіль).  Юрій Фартушняк. Працювати по справжньому засукавши рукави хлопці не захотіли. Тим більше, що зарплати там невеликі.

Найбільше медіа-стратеги Надала запам’яталися у 2012 році, коли спробували перемогти у надзвичайно брудній кампанії  в телепроекті каналу 1+1. “Націоналісти”-свободівці тоді постали в повній “красі”.

Щодо Григорія Бурбези то він відомий тим, що знищив за два роки перше приватне видання файного міста “Тернопільську газету” із тиражем 35 тисяч примірників у тиждень.

У хакерських атаках на сайти задіяний “комп’ютерний підлиза” коханки Надала, яка, як відомо, з медіа-середовища.

Детальніше про цю складну абру-кадабру з елементами “санти-барбари” ми розповімо найближчими днями.

Наразі пропонуємо ознайомитися з кандидатами в депутати від “Самопомочі”, які працевлаштовані Сергієм Надалом. Наприклад, Ігор Шушкевич працював директором КП «Парк Загребелля» (координація у сфері розміщення тимчасової реклами у м. Тернопіль). Саме там заступником працював Юрій Фартушняк.

З 2013 року Ігор Шушкевич директор комунального підприємства “Тернопільський міський стадіон”.

nadala pryxvostny

 

 

 

На Тернопільщині СБУ закликає громадян до співпраці

Районний осередок партії ВО «Батьківщина» без попередження відповідної ТВК змінив місце проведення конференції